F New Mutants: Όλα όσα ξέρουμε για την νέα ταινία στο σύμπαν των X-Men - FilmBoy New Mutants: Όλα όσα ξέρουμε για την νέα ταινία στο σύμπαν των X-Men - FilmBoy
  • Latest News

    New Mutants: Όλα όσα ξέρουμε για την νέα ταινία στο σύμπαν των X-Men


    Ο σκηνοθέτης του The Fault in Our Stars, Josh Boone, αρέσκεται να αναλαμβάνει πολλές δουλειές τελευταία, χωρίς καν να θέλει να περιορίσει τον εαυτό του σε ένα είδος.

    Πέρα από τις δύο προσαρμογές του Stephen King, το Revival και το The Stand (το οποίο όμως θα καθυστερήσει), o Boone έχει αναλάβει το New Mutants που κινείται στο σύμπαν των X-Men και αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα τον ερχόμενο Μάιο.

    Επίσημα τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί για το cast, τους κακούς ή την υπόθεση, αλλά όλο και κάτι μάθαμε.
    Καταρχάς, στο team των καλών θα βρίσκονται οι Wolfsbane, Magic, Mirage, Sunspot και ο Canonball, για το ρόλο του οποίου προορίζεται ο Nat Wolff (The Intern).

    Όσο για τους κακούς, ο μόνος που μπορεί να θεωρείται σίγουρος είναι ο Demon Bear, τον οποίο είδανε σε δράση οι οπαδοί σε κάποιο storyboard video που διέρρευσε, ενώ τον επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο σκηνοθέτης λέγοντας ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στις ταινίες, αν και ίσως να μην είναι ο κεντρικός Villain.

    Σωστά διαβάσατε, στις ταινίες.
    Ο Boone αποκάλυψε στο Collider ότι όταν μίλησε με τον παραγωγό Simon Kinsberg, η κουβέντα περιστρεφόταν γύρω από μια τριλογία, με κάθε νέο φιλμ συνέχεια του προηγούμενου.

    Μια τριλογία φαίνεται λογική πάντως, με δεδομένο το πόσες πολλές ιστορίες και χαρακτήρες υπάρχουν στο ρεπερτόριο των Νέων Μεταλλαγμένων.
    Αλλά με τον Josh Boone στο τιμόνι;

    Αν και ο σκηνοθέτης απολαμβάνει την εκτίμηση της βιομηχανίας μετά το The Fault in Our Stars, οι κομικάδες δεν το είδαν και με καλό μάτι, λόγω των προηγούμενων δουλειών του και το ότι …είναι άβγαλτος στα comic.

    Αλλά εκεί ακριβώς ποντάρει και η Fox, που αναζητεί φρέσκα πρόσωπα, νέες ιδέες και κάποιο καινούργιο δημιουργικό στυλ, μετά την αποτυχία του X-Men: Apocalypse.

    Από τις αρχές του χρόνου λογικά θα αρχίσουν να έρχονται ανακοινώσεις.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: New Mutants: Όλα όσα ξέρουμε για την νέα ταινία στο σύμπαν των X-Men Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top