F Το The Stand του Stephen King δεν είναι γραφτό να γίνει ταινία ...κάποιο άλλο όμως; - FilmBoy Το The Stand του Stephen King δεν είναι γραφτό να γίνει ταινία ...κάποιο άλλο όμως; - FilmBoy
  • Latest News

    Το The Stand του Stephen King δεν είναι γραφτό να γίνει ταινία ...κάποιο άλλο όμως;


    Κι εκεί που λέγαμε ότι το The Stand έχει πάρει επιτέλους το δρόμο προς την έναρξη της παραγωγής, κάποιοι αποφάσισαν να το παρακάμψουν για χάρη μιας άλλης ιστορίας του Stephen King.

    Το Deadline αναφέρει ότι ο σκηνοθέτης Josh Boone επέλεξε να αφήσει αυτή την προσαρμογή του μυθιστορήματος του Stephen King και να εργαστεί για μια διαφορετική προσαρμογή ενός άλλου μυθιστορήματος του Stephen King

    Ενώ εργάζονταν για το σενάριο του The Stand, ο Boone άρχισε να συνεργάζεται με τον King και τον παραγωγό Michael De Lu σε ένα σενάριο του μυθιστορήματος The Revival (2014) του King.

    Πρόκειται για την ιστορία ενός χαρισματικού ιεροκήρυκα που χάνει την πίστη του όταν η γυναίκα και το παιδί του σκοτώνονται σε ένα τραγικό ατύχημα. 

    Θυμωμένος με τη θρησκεία που τον τιμώρησε, ο ιεροκήρυκας γίνεται αδίστακτος στον πειραματισμό του σχετικά με την φαρμακευτική αλλά και επικίνδυνη δύναμη του ηλεκτρικού ρεύματος, ενεργώντας ως Θεός.

    Κοντά στον ιεροκήρυκα βρίσκεται κι ένας νεαρός άνδρας με τους δικούς του δαίμονες, ο οποίος έχει επωφεληθεί από το ταλέντο του ιεροκήρυκα και γίνεται ένας απρόθυμος συνεργός στη θανατηφόρα εμμονή του.

    Η πλάκα είναι ότι αυτό δεν θα είναι ευκολότερο από το The Stand (η ιστορία έχει timeline 50 χρόνων), ούτε φαίνεται καλύτερο σαν πλοκή.

    Εν τω μεταξύ, η option αγοράς της Warner για τα δικαιώματα του The Stand έχει πια λήξει και επανήλθαν πίσω στο CBS Films, οπότε θα πρέπει να γίνουν ξανά νέες διαπραγματεύσεις για το αν η ταινία θα μείνει στη Warner Bros ή θα ενδιαφερθεί κάποιο άλλο studio.

    Πάντως, ο Boone ελπίζει να ολοκληρώσει το The Revival εντός του έτους, για να του χρησιμεύσει ως μια καλή προθέρμανση για την επιστροφή του στο The Stand, αν η παραγωγή  ξαναπάρει το πράσινο φως.

    Αναδημοσίευση από Horrorant.






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το The Stand του Stephen King δεν είναι γραφτό να γίνει ταινία ...κάποιο άλλο όμως; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top