F Ο επόμενος Spider Man στο πλευρό της Daisy Ridley για το sci-fi Chaos Walking - FilmBoy Ο επόμενος Spider Man στο πλευρό της Daisy Ridley για το sci-fi Chaos Walking - FilmBoy
  • Latest News

    Ο επόμενος Spider Man στο πλευρό της Daisy Ridley για το sci-fi Chaos Walking


    Όλο και πιο δυνατή και πολλά υποσχόμενη μοιάζει η young-adult δυστοπική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας Chaos Walking που ανακοινώθηκε πριν μερικούς μήνες, αφού μετά την επιλογή της Daisy Ridley για τον πρωταγωνιστικό ρόλο και του Doug Liman για τη σκηνοθεσία, το cast αποκτά ένα νέο πολύ ενδιαφέρον μέλος.

    Αυτός δεν είναι άλλος από τον Tom Holland, το πιτσιρίκι που γνωρίσαμε να προσπαθεί να επιβιώσει από το τσουνάμι στο The Impossible και προσφάτως έφτασε να φοράει τη κοκκινόμαυρη στολή του νέου Spider-Man: Homecoming.

    Όσον αφορά το στόρι της ταινίας υπενθυμίζουμε ότι λαμβάνει χώρα σε ένα post-apocalyptic μέλλον που ένα μικρόβιο έχει αφανίσει όλες τις γυναίκες, έχοντας δώσει τη δυνατότητα στους άνδρες να ακούν ο ένας τις σκέψεις του άλλου.

    Ο Holland θα υποδυθεί τον Todd Hewitt, ένα αγόρι στα όρια της ενηλικίωσης, που αναγκάζεται να το σκάσει μαζί με το σκύλο του από μια τέτοια all-male πόλη, και ξαφνικά στο δρόμο του βρίσκει την Viola Eade (Ridley), τη πρώτη γυναίκα που βλέπει στη ζωή του.

    Η ταινία είναι βασισμένη στην ομότιτλη young-adult σειρά βιβλίων του Patrick Ness (A Monster Calls), διασκευασμένη από τους Jamie Linden (Money Monster) και Charlie Kaufman.
    Πως σας ακούγεται αυτή η συνύπαρξη Peter Parket και Rey;

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο επόμενος Spider Man στο πλευρό της Daisy Ridley για το sci-fi Chaos Walking Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top