F Battle of Memories trailer: Η απάντηση της Κίνας στο Eternal Sunshine of the Spotless Mind - FilmBoy Battle of Memories trailer: Η απάντηση της Κίνας στο Eternal Sunshine of the Spotless Mind - FilmBoy
  • Latest News

    Battle of Memories trailer: Η απάντηση της Κίνας στο Eternal Sunshine of the Spotless Mind


    Ένα ασυνήθιστο για την Κίνα φιλμ που λέγεται Battle Of Memories, θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2017 στην Κίνα.
    Σε μια χώρα όπου η λογοκρισία και οι νόμοι κάνουν το sci-fi ένα πολύ δύσκολο να φτιαχτεί είδος, η ταινία του Leste Chen τολμά ακριβώς αυτό.

    Με αφετηρία παρόμοια με το Eternal Sunshine Of The Spotless Mind, το Battle Of Memories περιστρέφεται γύρω από έναν διάσημο συγγραφέα ο οποίος επιλέγει να αντιμετωπίσει το πρόσφατο διαζύγιό του, διαγράφοντας την μνήμη του την τελευταία δεκαετία.

    Αλλά όταν κάνει δεύτερες σκέψεις και προσπαθεί να ανακτήσει αυτές τις χαμένες αναμνήσεις, θα βρεθεί στο μυαλό ενός κατά συρροή δολοφόνου.

    Το production value εδώ είναι φυσικά εξαιρετικό, κάτι πολύ φυσικό αφού στην παραγωγή βρίσκεται η Wanda Pictures, ένα από τα μεγαλύτερα studio της χώρας, η οποία λέγεται ότι δαπάνησε 20 εκατομμύρια δολάρια για αυτή τη ταινία.

    Το trailer δεν έχει αγγλικούς υπότιτλους αλλά είναι εξαιρετικό.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Battle of Memories trailer: Η απάντηση της Κίνας στο Eternal Sunshine of the Spotless Mind Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top