F Η Daisy Ridley πρωταγωνίστρια στην Young Adult sci-fi περιπέτεια Chaos Walking - FilmBoy Η Daisy Ridley πρωταγωνίστρια στην Young Adult sci-fi περιπέτεια Chaos Walking - FilmBoy
  • Latest News

    Η Daisy Ridley πρωταγωνίστρια στην Young Adult sci-fi περιπέτεια Chaos Walking


    Όλο και απομακρύνεται η πιθανότητα να δούμε το Gambit, τουλάχιστον από τα χέρια του Doug Liman, με τον γνωστό σκηνοθέτη να προσθέτει ακόμα μία ταινία στη λίστα με τις δουλειές του.

    Αυτή έχει τίτλο Chaos Walking, είναι μια περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, βασισμένη στην ομότιτλη young-adult σειρά βιβλίων του Patrick Ness (A Monster Calls), διασκευασμένη από τους Jamie Linden (Money Monster) και Charlie Kaufman (εδώ δε φαντάζομαι να χρειάζονται συστάσεις!).

    Η ιστορία μας πάει σε έναν δυστοπικό κόσμο, όπου όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί μπορούν να δουν και να ακούσουν τις σκέψεις των άλλων, μέσω μιας σειράς εικόνων, λέξεων και ήχων, του Noise.

    Την κεντρική ηρωίδα της ταινίας επιλέχτηκε να υποδυθεί η Daisy Ridley (Star Wars: The Force Awakens) ενώ αναμένουμε να μάθουμε και τον συμπρωταγωνιστή της.
    Το Chaos Walking αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2018.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Daisy Ridley πρωταγωνίστρια στην Young Adult sci-fi περιπέτεια Chaos Walking Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top