F Ο Ciaran Hinds είναι ο κακός Steppenwolf στη ταινία Justice League - FilmBoy Ο Ciaran Hinds είναι ο κακός Steppenwolf στη ταινία Justice League - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Ciaran Hinds είναι ο κακός Steppenwolf στη ταινία Justice League


    Το extended Universe της DC βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με το Batman vs. Superman: Dawn of Justice και το Suicide Squad να βάζουν τις βάσεις για τα πολύ μεγαλύτερα πράγματα που έρχονται.

    Μάλιστα, αυτές οι ταινίες χρησίμευσαν και ως βάση στο χτίσμο ενός μεγαλύτερου ηρωικού κόσμου, κάτι σαν teaser του επερχόμενου Justice League που είναι προγραμματισμένη για το επόμενο φθινόπωρο. 

    Όχι μόνο πήραμε μια γεύση από ήρωες όπως ο Aquaman, ο Flash και ο Cyborg, αλλά και με μια deleted scene με τον Lex Luthor (η οποία είναι διαθέσιμη στο «Ultimate Edition») αποκαλύφθηκε ο κακός Steppenwolf, θείος του διάσημου supervillain Darkseid.
    Ο Steppenwolf έχει επιβεβαιωθεί ως ο μεγάλος κακός στο Justice League.

    Τους βασικούς ηθοποιούς που θα παίξουν στο Justice League τους ξέραμε πριν καν η ταινία ξεκινήσει τη παραγωγή, αφού πολλοί από αυτούς τους χαρακτήρες χρειάστηκαν για τα Man of Steel και Batman vs. Superman: Dawn of Justice
    Για το ποιος θα παίξει τον κακό Steppenwolf, δεν είχαμε καμιά πληροφορία, ως τώρα.

    Σήμερα, το The Wrap μας ενημέρωσε ότι o Ιρλανδός ηθοποιός Ciarán Hinds …μόλις τελείωσε τα γυρίσματα ως Steppenwolf μέσα από τις δυνατότητες του mo-cap (motion capture), καθώς ο villain της Justice League δεν είναι ακριβώς μια ανθρώπινη μορφή.

    Ο Ciaran Hinds είναι ίσως περισσότερο γνωστός από το Game of Thrones αλλά και από τις ταινίες του Harry Poter.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Ciaran Hinds είναι ο κακός Steppenwolf στη ταινία Justice League Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top