F Westworld trailer: Η πιο αναμενόμενη σειρά της χρονιάς μόλις ξεκίνησε! - FilmBoy Westworld trailer: Η πιο αναμενόμενη σειρά της χρονιάς μόλις ξεκίνησε! - FilmBoy
  • Latest News

    Westworld trailer: Η πιο αναμενόμενη σειρά της χρονιάς μόλις ξεκίνησε!


    Μετά από μια μακρά και δύσκολη διαδικασία παραγωγής, που συνοδεύτηκε όμως από τεράστια ανυπομονησία από τον κόσμο σε σημείο να θεωρείται το next best thing στην Αμερικάνικη τηλεόραση, το Westworld έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες στο HBO ...και αν πιστέψουμε τις πρώτες αντιδράσεις, η αναμονή άξιζε.

    Το sci-fi δράμα του Jonathan Nolan και της Lisa Joy ξεκίνησε, με τη δημιουργία ενός επεκτατικού και περίπλοκου σύμπαντος γεμάτο με συναρπαστικούς χαρακτήρες που υπόσχονται να διερευνήσουν μερικά μεγάλα ερωτήματα σχετικά με την τεχνολογία και την ανθρωπότητα. 

    Το 1ο επεισόδιο του Westworld αφιερώθηκε κυρίως στη δημιουργία αυτού του σύμπαντος και τους κανόνες που το διέπουν. 
    Μάθαμε ότι το Westworld κατοικείται από android ‘οικοδεσπότες’ που επαναλαμβάνουν τα ίδια σενάρια κάθε μέρα, χωρίς να γνωρίζουν ότι η ζωή τους δεν είναι πραγματική και πως ο πραγματικός σκοπός τους είναι να ψυχαγωγήσουν τους ‘newcomers’ (θεατές με πληρωμή) που επισκέπτονται το πάρκο. 

    Αλλά ενώ το πάρκο λειτουργεί ομαλά για δεκαετίες, κάτι περίεργο φαίνεται να συμβαίνει με τους ‘οικοδεσπότες’, οι οποίοι δείχνουν να κερδίζουν την αυτογνωσία τους και να αποκλίνουν από τον προγραμματισμό τους.

    Τα κίνητρα του διευθυντή του πάρκου, Ford (Anthony Hopkins) παραμένουν ένα μυστήριο, αλλά η κοσμοθεωρία του φαίνεται να είναι κάπως παράξενη:
    "Οι ζωές τους είναι ευτυχισμένες, πιο αγνές από τις δικές μας’, λέει για τους ‘οικοδεσπότες’. 
    "Οι οικοδεσπότες είναι αυτοί που είναι ελεύθεροι. Εδώ, κάτω από τον έλεγχό μου.

    Οι ίδιοι οι οικοδεσπότες, ωστόσο, φαίνεται να διαφωνούν. 
    Η Dolores (Evan Rachel Wood), η παλαιότερη οικοδεσπότρια του πάρκου, ομολογεί: 
    …νομίζω ότι υπάρχει κάτι λάθος με αυτόν τον κόσμο, ή υπάρχει κάτι λάθος με μένα.

    Και η Maeve (Thandie Newton) φαίνεται έτοιμη να αντεπιτεθεί - κάτι που υποτίθεται πως δεν μπορεί να γίνει, αφού οι οικοδεσπότες είναι προγραμματισμένοι να μην βλάπτουν τους πραγματικούς ανθρώπους.

    Όλα αυτά και πολλά άλλα στο trailer που κυκλοφόρησε για την πιο αναμενόμενη σειρά της χρονιάς.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Westworld trailer: Η πιο αναμενόμενη σειρά της χρονιάς μόλις ξεκίνησε! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top