F Horror News: Το νέο spin-off του Conjuring, το reboot του Friday the 13th και το Bed Rest - FilmBoy Horror News: Το νέο spin-off του Conjuring, το reboot του Friday the 13th και το Bed Rest - FilmBoy
  • Latest News

    Horror News: Το νέο spin-off του Conjuring, το reboot του Friday the 13th και το Bed Rest


    - Νέο spin-off του The Conjuring!
    - Νέο reboot για το Friday the 13th!
    - Bed Rest λέγεται η νέα ghost ταινία της MGM

    Σε ολόκληρο franchise εξελίσσεται το The Conjuring αφού μετά το spin-off της πρώτης ταινίας, Annabelle, που προσεχώς θα γνωρίσει και sequel, σύντομα θα γεννήσει ένα ακόμα spin-off, έχοντας ως κεντρικό πρόσωπο την αξέχαστη καλόγρια της δεύτερης ταινίας, με τον σεναριογράφο David Leslie Johnson να έχει ήδη αναλάβει να γράψει το σενάριο του The Nun.



    Παρότι ακόμα δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση, οι πληροφορίες θέλουν την Platinum Dunes να προσέλαβαν τον Breck Eisner (The Last Witch Hunter) για να αναλάβει τη σκηνοθεσία του νέου reboot του Friday the 13th.



    Την haunted-house ταινία τρόμου Bed Rest ανέλαβε να σκηνοθετήσει ο Bradley Parker (Chernobyl Diaries) για λογαριασμό της MGM, βασισμένη σε σενάριο της Lori Evans Taylor (Wicked Wicked Games).

    Αλέξανδρος Κυριαζής.





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror News: Το νέο spin-off του Conjuring, το reboot του Friday the 13th και το Bed Rest Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top