F Πειρατές της Καραϊβικής: Οι Νεκροί Δεν Λένε Ιστορίες ...και το trailer δεν έχει Jack Sparrows - FilmBoy Πειρατές της Καραϊβικής: Οι Νεκροί Δεν Λένε Ιστορίες ...και το trailer δεν έχει Jack Sparrows - FilmBoy
  • Latest News

    Πειρατές της Καραϊβικής: Οι Νεκροί Δεν Λένε Ιστορίες ...και το trailer δεν έχει Jack Sparrows


    Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer του νέου Πειρατές της Καραιβικής: Οι Νεκροί Δεν Λένε Ιστορίες, …αλλά αν περιμένετε να δείτε τον Jack Sparrows, χάσατε.

    Το trailer επικεντρώνεται στον κακό της ταινίας, Καπετάν Σαλαζάρ (που τον υποδύεται ο Javier Bardem), έναν ισχυρό, ανελέητο πειρατή-φάντασμα που έχει παγιδευτεί στο Τρίγωνο του Διαβόλου. 

    Πάντως, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η Disney επέλεξε να προβάλει για πρώτη φορά αυτό το trailer στο φινάλε της σειράς Fear The Walking Dead, καθώς η σκοτεινιά και τα …ζόμπι κυριαρχούν.

    Και φυσικά, πουθενά ο Sparrows.
    Αυτό ωστόσο έχει μια λογική, προφανώς λόγω της πρόσφατης διαμάχης του Johnny Depp και τις κατηγορίες της Amber Heard για ξυλοδαρμούς και άλλα.

    Πολύ σοφά επέλεξαν να κρατήσουν τον ηθοποιό μακριά από το πρώτο promo της ταινίας, αφού θα έχουν άφθονο χρόνο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, όταν και θα βγει το Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales στους κινηματογράφους (στην Ελλάδα στις 25 Μαίου 2017).

    Ρίξτε μια ματιά στο trailer (με ελληνικούς υποτίτλους).



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πειρατές της Καραϊβικής: Οι Νεκροί Δεν Λένε Ιστορίες ...και το trailer δεν έχει Jack Sparrows Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top