F Comic News: Αλλαγές στο νέο Flash, πιο κοντά η ταινία των He-Man και το μεταφυσικό The Empty Man - FilmBoy Comic News: Αλλαγές στο νέο Flash, πιο κοντά η ταινία των He-Man και το μεταφυσικό The Empty Man - FilmBoy
  • Latest News

    Comic News: Αλλαγές στο νέο Flash, πιο κοντά η ταινία των He-Man και το μεταφυσικό The Empty Man


    - Νέος σκηνοθέτης για τη ταινία Flash
    - Το μεταφυσικό κόμικ The Empty Man στη μεγάλη οθόνη
    - Πιο κοντά το κινηματογραφικό He-Man

    Στο πρόσωπο του Rick Famuyiwa (Dope) βρήκε η DC το σκηνοθέτη για την ταινία του Flash, μετά την αποχώρηση του Seth Grahame-Smith το περασμένο Απρίλιο.
    Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο, με τους Ezra Miller, Kiersey Clemons και Billy Crudup στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, και προγραμματισμένη πρεμιέρα το Μάρτιο του 2018.



    Δε ξέρουμε αν αυτό είναι καλό ή κακό, όμως η νέα κινηματογραφική διασκευή του He-Man φαίνεται ότι είναι πια πολύ κοντά, με τον σκηνοθέτη McG (This Means War) να δηλώνει ότι αυτή θα είναι η επόμενή του ταινία, και τον Kellan Lutz (The Legend of Hercules) να βρίσκεται σε συζητήσεις για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.



    Στο -βασισμένο στο ομότιτλο κόμικ- υπερφυσικό θρίλερ The Empty Man θα δούμε τον James Badge Dale, να υποδύεται έναν πρώην αστυνομικό, που μετά το βίαιο θάνατο της γυναίκας και της κόρης του, βασανίζεται από μια διαβολική παρουσία κατά τη διάρκεια μιας έρευνας για ένα εξαφανισμένο κορίτσι.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Comic News: Αλλαγές στο νέο Flash, πιο κοντά η ταινία των He-Man και το μεταφυσικό The Empty Man Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top