F Blu-Ray Review: Fear the Walking Dead (season 1) - FilmBoy Blu-Ray Review: Fear the Walking Dead (season 1) - FilmBoy
  • Latest News

    Blu-Ray Review: Fear the Walking Dead (season 1)


    Μετά την ανεπανάληπτη επιτυχία των graphic novels και δη της τηλεοπτικής σειράς The Walking Dead, ένα spin-off έμοιαζε με τουλάχιστον λογική κίνηση από πλευράς AMC.

    Οι δημιουργοί Dave Erickson και Robert Kirkman φαίνεται πως είχαν δίκιο, καθώς αυτή εδώ η πρώτη σεζόν του Fear the Walking Dead είχε υψηλότερη τηλεθέαση από κάθε άλλη πρώτη σεζόν σειράς στην αμερικάνικη τηλεόραση.

    Το Fear the Walking Dead καταπιάνεται με ένα άλλο γκρουπ ανθρώπων από αυτό του The Walking Dead, ενώ χρονικά ξεκινά από το ξέσπασμα του ιού που γέμισε τον τόπο με ζόμπι.

    Οι νέοι πρωταγωνιστές είναι φρέσκοι και κρατάνε το ενδιαφέρον αμείωτο, ενώ είναι σημαντικό το ότι βλέπουμε από την αρχή πως βιώνουν την κατάσταση του αναπόφευκτου χάους. 

    Ειδικά το πρώτο επεισόδιο (που είναι και μεγαλύτερο σε διάρκεια από τα υπόλοιπα) δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ανάλογες κινηματογραφικές παραγωγές.

    Το Region A Blu-ray 2-disc-set που αγόρασα παρουσιάζει όλα τα επεισόδια της σεζόν σε 1.78:1, ενώ στις πρόσθετες παροχές θα βρείτε τα βίντεο A look at the series και Inside the characters of Fear the Walking Dead (αμφότερα είναι μικρά σε διάρκεια και λειτουργούν ως διαφημιστικά).

    Θα παρακολουθώ ανελλιπώς, και φυσικά παρακαλάω από τώρα να δούμε και άλλες τέτοιες σειρές.

    Αναδημοσίευση από Horrorant.






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Blu-Ray Review: Fear the Walking Dead (season 1) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top