F The White King trailer: Μια σινεφίλ Ευρωπαϊκή εκδοχή του Hunger Games; - FilmBoy The White King trailer: Μια σινεφίλ Ευρωπαϊκή εκδοχή του Hunger Games; - FilmBoy
  • Latest News

    The White King trailer: Μια σινεφίλ Ευρωπαϊκή εκδοχή του Hunger Games;


    Τα δυστοπικά δράματα είναι ένα δύσκολο και βαρύ είδος, αλλά όταν βλέπεις trailer σαν και αυτό, τα ξεχνάς όλα και τρέχεις.

    Το The White King είναι ένα πολύ ενδιαφέρον δυστοπικό δράμα επιστημονικής φαντασίας, που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Gyorgy Dragoman και έχει ως ήρωα ένα ξένοιαστο 12χρονο αγόρι που μεγαλώνει μέσα σε μια ανελέητη δικτατορία στο μακρινό μέλλον.

    Ο πατέρας του ξαφνικά φυλακίζεται ως προδότη, και ο μικρός ξεκινάει για να τον βρει και να τον ελευθερώσει.

    Πρωταγωνιστούν ο Jonathan Pryce, η Greta Scacchi, η Olivia Williams, ο Agyness Deyn, η Fiona Shaw και ο νεοφερμένος Lorenzo Allchurch ως το αγόρι,  που ονομάζεται Djata. 

    Προφανώς υπάρχει ένα …Hunger Games vibe εδώ, αλλά το σημαντικότερο είναι η ιστορία που έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς και μερικές απίστευτες σκηνές στο trailer.

    Το The White King σκηνοθέτησαν οι Alex Helfrecht (από την Αγγλία) και Jörg Tittel (από το Βέλγιο), κάνοντας το ντεμπούτο τους μετά από μερικές ταινίες μικρού μήκους.

    Η ταινία έκανε πρεμιέρα Φεστιβάλ του Εδιμβούργου τον Ιούνιο, και ανοίγει στη Βρετανία τον Ιανουάριο του 2017.
    Εγώ ψήθηκα. 
    Εσείς;


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The White King trailer: Μια σινεφίλ Ευρωπαϊκή εκδοχή του Hunger Games; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top