F Οριστικά πέντε οι ταινίες του Fantastic Beasts and Where to Find Them! (+ Featurette) - FilmBoy Οριστικά πέντε οι ταινίες του Fantastic Beasts and Where to Find Them! (+ Featurette) - FilmBoy
  • Latest News

    Οριστικά πέντε οι ταινίες του Fantastic Beasts and Where to Find Them! (+ Featurette)


    Από τη πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η νέα συνεργασία της J. K. Rowling με την Warner Bros για τη διασκευή του συνοδευτικού booklet της σειράς Harry Potter, με τίτλο Fantastic Beasts and Where to Find Them ώστε να μετατραπεί σε μια ολοκαίνουρια “μαγική” ιστορία, το όλο θέμα βρωμούσε cash grab, όμως η συμμετοχή αξιόλογων συντελεστών άμβλυνε τις υποψίες μας.

    Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν η νέα ιστορία να απλωθεί σε τρεις ταινίες, ή μάλλον τουλάχιστον σε τρεις. 

    Σε ένα μήνα από σήμερα, θα κάνει πρεμιέρα η πρώτη, σε σκηνοθεσία David Yates και πρωταγωνιστές τους Eddie Redmayne, Katherine Waterston και Colin Farrell, ενώ η δεύτερη, το σενάριο της οποίας είναι έτοιμο, θα έρθει σε δύο χρόνια, και πάλι από τα χέρια του Yates.

    Αν και η στιγμή για την παρακάτω ανακοίνωση είναι ύποπτη, η Warner έκανε γνωστό ότι η σειρά τελικά θα έχει διάρκεια πέντε συνολικά ταινιών! 
    Όπως ξεκαθάρισε σε tweets της η συγγραφέας, αυτή τη φορά δε πρόκειται για “τουλάχιστον” πέντε ταινίες, αλλά για ακριβώς πέντε, η ίδια θα είναι η σεναριογράφος όλων, και θα αποτελούν μια ενιαία ολοκληρωμένη ιστορία.

    Συμπληρωματικά, έδωσε στη δημοσιότητα και ένα νέο featurette για τη πολυαναμενόμενη πρώτη ταινία…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οριστικά πέντε οι ταινίες του Fantastic Beasts and Where to Find Them! (+ Featurette) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top