F Το Let the Right One In μεταφέρεται στη μικρή οθόνη! - FilmBoy Το Let the Right One In μεταφέρεται στη μικρή οθόνη! - FilmBoy
  • Latest News

    Το Let the Right One In μεταφέρεται στη μικρή οθόνη!


    Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα θα μπορούσε να φανταστεί ο πρωτοεμφανιζόμενος τότε John Ajvide Lindqvist, ότι το πρώτο του βιβλίο θα εξελισσόταν σε μια αριστουργηματική κινηματογραφική ταινία, θα γνώριζε ένα αγγλόφωνο ποιοτικότατο remake, και τώρα θα έβρισκε το δρόμο και προς τη μικρή οθόνη.

    Το Låt Den Rätte Komma In, ή Let the Right One In αν προτιμάτε, μας διηγήθηκε δύο φορές, τη πρώτη από τα χέρια του Tomas Alfredson και τη δεύτερη από του Matt Reeves, τη σκοτεινή ιστορία ενός 12χρονου αγοριού που γνωρίζει και γίνεται φίλος με τη καινούρια γειτόνισσα, ένα -εμφανισιακά- συνομήλικο κορίτσι, που όμως στη πραγματικότητα είναι ένας βρικόλακας.

    Τα δικαιώματα της ιστορίας αγόρασε αρχικά το A&E, όμως στη συνέχεια αυτά πέρασαν στο TNT, με το κανάλι να έχει βάλει μπρος τη παραγωγή μιας τηλεοπτικής σειράς, βασισμένης στο βιβλίο.

    Τα ηνία της σειράς σεναριακά θα κρατάει ο Jeff Davis (Criminal Minds), με τον Euros Lyn (του Ουαλικό θρίλερ Y Llyfrgell ή The Library Suicides, θυμηθείτε το trailer) να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία του πιλότου.

    Το πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η πρωτοεμφανιζόμενη Kristine Froseth, η οποία μπορεί να μικροδείχνει για 19χρονη αλλά σε καμιά περίπτωση δε μπορεί να υποδυθεί τη 12χρονη, άρα σίγουρα θα υπάρχουν εδώ αλλαγές. 

    Δίπλα της θα δούμε τον Benjamin Wadsworth, ενώ το ρόλο του ντετέκτιβ θα έχει ο Thomas Kretschmann (Hitman: Agent 47).

    Το Let the Right One In: The Series βρίσκεται ήδη σε διαδικασία προπαραγωγής και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2017.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Let the Right One In μεταφέρεται στη μικρή οθόνη! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top