F The Age of Shadows trailer: Ο σκηνοθέτης του I Saw The Devil επιστρέφει στα πάτρια εδάφη - FilmBoy The Age of Shadows trailer: Ο σκηνοθέτης του I Saw The Devil επιστρέφει στα πάτρια εδάφη - FilmBoy
  • Latest News

    The Age of Shadows trailer: Ο σκηνοθέτης του I Saw The Devil επιστρέφει στα πάτρια εδάφη


    Μετά από μια θαυμαστή καριέρα στη χώρα του, με ταινίες όπως A Tale of Two Sisters (μια από τις 20 Καλύτερες ταινίες Ασιατικού Τρόμου), A Bittersweet Life, The Good, the Bad, the Weird και φυσικά το αριστουργηματικό I Saw the Devil, ο Νοτιοκορεάτης Jee-woon Kim κέρδισε πριν μερικά χρόνια το εισιτήριο για το Hollywood, το οποίο όμως αποδείχτηκε ...πέτσινο, μιας και το The Last Stand που του ανατέθηκε δεν ήταν και η καλύτερη επιλογή. 

    Χωρίς να τα βάψει μαύρα, ο Kim επέστρεψε στη πατρίδα του και φέτος είναι έτοιμος να μας παρουσιάσει το The Age of Shadows.

    Η ταινία είναι ένα ιστορικό αντιστασιακό θρίλερ, που μας πάει στην υπό Γιαπωνέζικη κατοχή Σεούλ των τελών της δεκαετίας του ’20. 
    Πρωταγωνιστές είναι μια ομάδα αντιστασιακών που προσπαθούν να μεταφέρουν εκρηκτικά από τη Σανγκάη για να καταστρέψουν στρατηγικούς στόχους στη πόλη. 

    Στη μέση αυτού του παιχνιδιού της γάτας με το ποντίκι, ένας γεννημένος στη Κορέα, Ιάπωνας αστυνομικός που βρίσκεται διχασμένος ανάμεσα στο καθήκον και το ένστικτο.

    Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Jee-woon Kim, με πρωταγωνιστές τους Kang-ho Song (Snowpiercer), Yoo Gong (The Suspect) και Byung-hun Lee (The Magnificent Seven).
    Η ταινία έχει ήδη προβληθεί με επιτυχία στα φεστιβάλ της Βενετίας και του Τορόντο.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Age of Shadows trailer: Ο σκηνοθέτης του I Saw The Devil επιστρέφει στα πάτρια εδάφη Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top