F Lost in Space και The Warriors έρχονται στη μικρή οθόνη - FilmBoy Lost in Space και The Warriors έρχονται στη μικρή οθόνη - FilmBoy
  • Latest News

    Lost in Space και The Warriors έρχονται στη μικρή οθόνη


    Στο Netflix βρήκε στέγη η νέα τηλεοπτική εκδοχή του Lost in Space που ετοίμασαν οι σεναριογράφοι Matt Sazama και Burk Sharpless (The Last Witch Hunter). 

    Ο Zack Estrin (Once Upon a Time in Wonderland) θα έχει το ρόλο showrunner, ενώ έχει ήδη κλείσει και ο Neil Marshall (Centurion) ως σκηνοθέτης πολλαπλών επεισοδίων. 

    Όσο για το cast, o Toby Stephens (Black Sails) θα ηγείται της οικογένειάς ως John Robinson, ενώ η νεαρή Taylor Russell (Falling Skies) επιλέχτηκε για το ρόλο της Judy Robinson.



    Οι επιτυχίες των Captain America: The Winter Soldier και Captain America: Civil War έδωσαν φτερά στα πόδια των μέχρι πριν μερικά χρόνια άγνωστων αδερφών Russo, δίνοντάς τους και τη δυνατότητα να αναπτύξουν τα δικά τους projects. 

    Στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι Russos ανέλαβαν τη τηλεοπτική διασκευή της cult classic ταινίας του Walter Hill, The Warriors, η οποία με τη σειρά της ήταν βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Sol Yurick, σύμφωνα με το οποίο, ένας χαρισματικός ηγέτης καταφέρνει να συγκεντρώσει και να κηρύξει ανακωχή και συμμαχία μεταξύ όλων των συμμοριών της Νέας Υόρκης, όμως όταν αυτός δολοφονείται, μια μικρή συμμορία με το όνομα Warriors θεωρούνται εσφαλμένα υπεύθυνοι, και βρίσκονται κυνηγημένοι από όλους τους άλλους συμμορίτες της πόλης.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Lost in Space και The Warriors έρχονται στη μικρή οθόνη Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top