F Bad Santa 2 trailer: Ο απατεώνας Αη Βασίλης επιστρέφει - FilmBoy Bad Santa 2 trailer: Ο απατεώνας Αη Βασίλης επιστρέφει - FilmBoy
  • Latest News

    Bad Santa 2 trailer: Ο απατεώνας Αη Βασίλης επιστρέφει


    Το αρχικό Bad Santa του 2003 έκανε τα Χριστούγεννα να φαίνονται πικρά, ξινά, βρώμικα αλλά πάντα ξεκαρδιστικά (θυμηθείτε το στις 10 Καλύτερες Χριστουγεννιάτικες Σκηνές του FilmBoy, καθώς και στις Ταινίες που βλέπουμε στην TV κάθε Χριστούγεννα).

    Με την άφιξη του Bad Santa 2 φέτος, θα καταλάβουμε πόσο δύσκολο είναι για το Hollywood να συνεχίσει μια επιτυχημένη συνταγή.

    Φυσικά, ο Billy Bob Thornton επιστρέφει για να πρωταγωνιστήσει ως διαρρήκτης /μέθυσος/απατεωνάκος Αη Βασίλης, μαζί με τον νάνο Tony Cox ως συνεταίρο του και τον Brett Kelly ως τον νεαρό φίλο του (ναι, ο Kelly ήταν ο μπουλούκος μπόμπιρας που του έκανε τη ζωή δύσκολη στο πρώτο Bad Santa!).

    Μαζί τους αυτή τη φορά η Kathy Bates (σε έναν μάλλον απωθητικό ρόλο λόγω του ημίγυμνου και των τατουάζ της!), ενώ θύμα τους είναι η πληθωρική (‘you have gigantic…’) Christina Hendricks.

    Το Bad Santa 2 δεν θα βγει τα Χριστούγεννα (προφανώς τα studio έχουν άλλα που υπολογίζουν περισσότερο για τις γιορτές), αλλά στις 23 Νοεμβρίου στην Αμερική.
    Δύο νέα trailer κυκλοφόρησαν σε διάστημα δύο ημερών.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Bad Santa 2 trailer: Ο απατεώνας Αη Βασίλης επιστρέφει Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top