F The Eyes of my Mother trailer: Αυτό είναι το νέο The Witch! - FilmBoy The Eyes of my Mother trailer: Αυτό είναι το νέο The Witch! - FilmBoy
  • Latest News

    The Eyes of my Mother trailer: Αυτό είναι το νέο The Witch!


    Θα φανεί κάπως, αλλά το θρίλερ του Nicolas Pesce με τίτλο The Eyes of My Mother θυμίζει με πολλούς τρόπους …το The Witch.
    Ίσως να είναι όντως και αυτό, το απόλυτο θρίλερ της χρονιάς, όπως ήταν και η εναρκτήρια ταινία του 3ου Horrorant Film Festival ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ.

    Είναι γυρισμένο με ασπρόμαυρο φακό, και καθώς περιμένουμε την άφιξή του σε περιορισμένη διανομή στην Αμερική στις 2 Δεκεμβρίου, μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από το trailer που κυκλοφόρησε.

    Στην απομονωμένη αγροικία τους, μια μητέρα πρώην χειρουργός, διδάσκει στην κόρη της, Francisca, τα βασικά της ανατομίας και να είναι εξοικειωμένη με το θάνατο.

    Ένα απόγευμα, ένας μυστηριώδης επισκέπτης καταστρέφει την ειδυλλιακή οικογενειακή ζωή της Francisca, τραυματίζοντας την σοβαρά αλλά προκαλώντας της επίσης συναισθήματα μιας αλλόκοτης περιέργειας.
    Η σημαδεμένη και απομονωμένη φύση της συγκρούεται με τη λαχτάρα της να συνδεθεί με τον έξω κόσμο, η οποία παίρνει μια σκοτεινή μορφή.

    Πρωταγωνιστούν η Kika Magalhães, η Diana Agostini, ο Will Brill, η Flora Diaz, ο Paul Nazak, η Clara Wong και η Olivia Bond.
    Ελάτε, πείτε την αλήθεια.
    Δεν σας θυμίζει έντονα The Witch;





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Eyes of my Mother trailer: Αυτό είναι το νέο The Witch! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top