F Review: Όλοι οι Δρόμοι Οδηγούν στη Ρώμη - All Roads Lead to Rome - FilmBoy Review: Όλοι οι Δρόμοι Οδηγούν στη Ρώμη - All Roads Lead to Rome - FilmBoy
  • Latest News

    Review: Όλοι οι Δρόμοι Οδηγούν στη Ρώμη - All Roads Lead to Rome



    Μία διαζευγμένη μητέρα και καθηγήτρια κολλεγίου ετοιμάζει ταξίδι αναψυχής στην Τοσκάνη των νεανικών της χρόνων, με σκοπό να επανασυνδεθεί με την έφηβη κόρη της.

    Η Maggie (Sarah Jessica Parker, New Year's Eve) προσπαθεί να ελέγχει τα πάντα γύρω της, καταπιέζοντας έτσι τα δικά της «θέλω», αλλά και την ήδη ταραγμένη, επαναστατική εφηβεία της κόρης της (Rosie Day, Howl). 

    Στην ειδυλλιακή Τοσκάνη, όπου πηγαίνουν, συναντούν παλιές «ιστορίες» που τους αναζωογονούν και τους προκαλούν αρκετά ευτράπελα.

    Η Σουηδή Ella Lemhagen (The Boy with the Golden Pants) σκηνοθετεί βαρετά ένα προχειρογραμμένο σενάριο, που στηρίζεται σε κλισέ, ανόητους διαλόγους και ενοχλητικά τουριστική ματιά πάνω στο τοπίο και στους τύπους/χαρακτήρες της μεσογειακής γης. 


    Μετρημένες στα δάχτυλα είναι οι αστείες στιγμές και μονάχα η άσπονδη σχέση μεταξύ της πεισματάρας γιαγιάς (ευχάριστη η παρουσία της Claudia Cardinale) και της «αναρχοαυτόνομης» κόρης Summer παρουσιάζει ενδιαφέρον και προσδίδει λίγο αλατοπίπερο σε αυτή τη νερόβραστη «μακαρονάδα» ρομάντζου και road movie.

    Η δε άχρωμη Sarah Jessica Parker και το lifestyle που την πλαισιώνει παντού με τα σκηνικά που θυμίζουν εξώφυλλα περιοδικών και τα μαλλιά/κοστούμια συνεχώς στην «τρίχα», δεν βοηθούν καθόλου το εξ αρχής προβληματικό concept.


    Στους κινηματογράφους από 4 Αυγούστου.

    Γιώργος Κόνιαρης.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Review: Όλοι οι Δρόμοι Οδηγούν στη Ρώμη - All Roads Lead to Rome Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top