F Blood Father trailer: Ο Mel Gibson τσαντισμένος όσο ποτέ - FilmBoy Blood Father trailer: Ο Mel Gibson τσαντισμένος όσο ποτέ - FilmBoy
  • Latest News

    Blood Father trailer: Ο Mel Gibson τσαντισμένος όσο ποτέ


    Αν είσαι μέλος καρτέλ ναρκωτικών και πρέπει να τσαντίσεις έναν πατέρα, φρόντισε να μην είναι ο Mel Gibson.

    Όταν ο φίλος της, την παγιδεύει σε μια παρακράτηση χρημάτων ενός καρτέλ ναρκωτικών,  η 18χρονη Lydia παίρνει τους δρόμους για να ξεφύγει, με μοναδικό της σύμμαχο τον τρελαμένο πατέρα της, John Link.

    Πρώην αλκοολικός, τοξικομανής, παράνομος μηχανόβιος και κατάδικος στην νιότη του, ο John Link είναι τώρα αποφασισμένος να προφυλάξει το κοριτσάκι του από τους κακούς που τη ψάχνουν και να κάνει για μια φορά στη ζωή του το σωστό.

    Σε κάποιο παράλληλο σύμπαν, το Blood Father θα μπορούσε να είναι ένα …prequel του Edge of Darkness, όπου ο Gibson κυνηγάει τους κακούς που κατάφεραν πια και σκότωσαν τη κόρη του.

    Ωστόσο, οι διαφορές με την προηγούμενη pissed-off ταινία του Gibson είναι μεγάλες, καθώς εδώ ο τύπος είναι πραγματικά θανάσιμος, άριστος χειριστής όπλων και δεν διστάζει να βουτηχτεί ο ίδιος στο αίμα.

    Οι κριτικές στις Κάννες μιλάνε για ‘…90 σκληρά λεπτά χάους με κυνηγετικές καραμπίνες, τύπους με τατουάζ ως το λαιμό κι έναν βρώμικο κόσμο συνολικά’.

    Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jean-François Richet του Assault on Precinct 13, και παίζουν ακόμη οι William H. Macy, Diego Luna, Michael Parks και Erin Moriarty.

    Το Blood Father βγαίνει στους κινηματογράφους στις 12 Αυγούστου.
    Το trailer μόλις κυκλοφόρησε.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Blood Father trailer: Ο Mel Gibson τσαντισμένος όσο ποτέ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top