F Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Transformers: The Last Knight - FilmBoy Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Transformers: The Last Knight - FilmBoy
  • Latest News

    Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Transformers: The Last Knight


    Με τη κρυφή ελπίδα ότι το franchise κάποια στιγμή θα βρει το δρόμο του, ξεκίνησαν στη Κούβα τα γυρίσματα του Transformers: The Last Knight.

    Παρά τις επανειλημμένες υποσχέσεις ότι τέλειωσε με τη σειρά, ο Michael Bay σκηνοθετεί και αυτή τη ταινία, οπότε καταλαβαίνουμε ότι οι προαναφερόμενες ελπίδες, μάλλον παίρνουν αναβολή.

    Το σενάριο έγραψαν οι Matt Holloway & Art Marcum (Punisher: War Zone) μαζί με τον Ken Nolan (Black Hawk Down). 

    Αυτή είναι η πρώτη ταινία που βγαίνει από το writer room που συγκρότησε η Paramount υπό την ηγεσία του Akiva Goldsman ώστε να στήσει το Transformers Cinematic Universe της.

    Σύμφωνα με το στόρι, ο Optimus Prime ανακαλύπτει ότι ο πλανήτης του, το Cybertron, είναι νεκρός και εκείνος είναι υπεύθυνος γι’ αυτό. 
    Βρίσκει όμως έναν τρόπο να τον αναστήσει, όμως για να το κάνει, θα πρέπει να βρει ένα  artifact, το οποίο βρίσκεται, που αλλού, στη Γη.

    Όσον αφορά το cast, επιστρέφει τόσο ο Mark Wahlberg, που πρωταγωνίστησε στη προηγούμενη ταινία της σειράς, αλλά και οι Josh Duhamel και Tyrese Gibson, από τη πρώτη τριλογία. 

    Σε νέους ρόλους θα δούμε τους Isabela Moner, Jerrod Carmichael (Neighbors), Laura Haddock (The Guardians of the Galaxy), Mitch Pileggi (The X Files), Santiago Cabrera (Heroes) αλλά και τον Anthony Hopkins!
    Το Transformers: The Last Knight θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2017.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Transformers: The Last Knight Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top