F Blu-Ray Review: Gotham (season 1) - FilmBoy Blu-Ray Review: Gotham (season 1) - FilmBoy
  • Latest News

    Blu-Ray Review: Gotham (season 1)


    Ο μικρός Bruce Wayne [ο David Mazouz του The Games Maker (2014)] βλέπει τους γονείς του να δολοφονούνται σε ένα σοκάκι. 
    Την υπόθεση αναλαμβάνει ο αστυνομικός James Gordon [ο Ben McKenzie του 88 Minutes (2007)].

    Τον Bruce πλέον μεγαλώνει ο πιστός του butler Alfred [ο Sean Pertwee του Dog Soldiers (2002)] ενώ θα πιάσει και φιλίες με μια πιο «ξύπνια» πιτσιρίκα, την Selina Kyle [η Camren Bicondova του Battlefield America (2012)].

    Την πόλη του τίτλου λυμαίνονται διάφοροι γκάνγκστερ, όπως η Fish Mooney [η Jada Pinkett Smith του Scream 2 (1997)] και ο Sal Maroni [ο David Zayas του The Expendables (2010)].

    Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια υπέροχη στιγμή της σύγχρονης αμερικανικής τηλεόρασης, καθώς αυτή η prequel σειρά του δημιουργού Bruno Heller ρίχνει φως στο πως δημιουργήθηκαν οι εχθροί του Batman.

    Ο παρατηρητικός horror fan θα απολαύσει σε μερικά επεισόδια και τον Jeffrey Combs [Re-Animator (1985)]. 
    Την παράσταση βέβαια κλέβει ο Robin Lord Taylor [Accepted (2006)] ο οποίος σε έναν dream-role υποδύεται τον Penguin.

    Το 4-disc Blu-ray set που αγόρασα παρουσιάζει όλα τα επεισόδια της σεζόν σε 1080p High Definition 16x9, ενώ στις πρόσθετες παροχές θα βρείτε τα βίντεο, Gotham Invented (αυτό χωρίζεται σε τρία κεφάλαια, τα οποία δυστυχώς δεν διαθέτουν ‘play all’ επιλογή), Gotham: Designing the Fiction (αυτό αφορά το αισθητικό στήσιμο της σειράς), The Game of Cobblepot (αυτό εστιάζει στον Penguin), Gotham: The Legend Reborn (αυτό μας εξηγεί τα aspects της πόλης του τίτλου).

    Επίσης, DC Comics Night at Comic-Con 2014, Presenting Gotham, The Flash, Constantine and Arrow (αυτό είναι ένα Q&A με συντελεστές των φρέσκων τηλεοπτικών σειρών της DC), Character Profiles (δηλαδή μια σειρά από μικρά βίντεο που παρουσιάζουν τους κεντρικούς ήρωες, τα οποία δυστυχώς δεν διαθέτουν ‘play all’ επιλογή), Gag Reel (που δεν είναι ιδιαίτερα αστείο), και Unaired Scenes.

    Αναδημοσίευση από Horrorant..








    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Blu-Ray Review: Gotham (season 1) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top