F Terra Formars trailer: Εξωγήινες κατσαρίδες από τον Takashi Miike! - FilmBoy Terra Formars trailer: Εξωγήινες κατσαρίδες από τον Takashi Miike! - FilmBoy
  • Latest News

    Terra Formars trailer: Εξωγήινες κατσαρίδες από τον Takashi Miike!


    Μετά από μια μακρά αναμονή, το επίσημο trailer της μεταφοράς του δημοφιλούς manga και anime σειράς Terra Formars στη μεγάλη οθόνη από τον σπουδαίο Miike Takashi είναι εδώ.
    Και παρά τα όσα περιμέναμε, νομίζω ότι υπάρχει λόγος για να είμαστε τουλάχιστον επιφυλακτικά αισιόδοξοι.

    Ο Miike στρατολογεί τους Ito Hideaki (Lesson of the Evil), Yamada Takayuki (13 Assassins), Rila Fukushima (The Wolverine) και Rinko Kikuchi (Pacific Rim) για να πρωταγωνιστήσουν σε μια ιστορία όπου ο άνθρωπος επιστρέφει για να αποικίσει τον Άρη, εκατοντάδες χρόνια αφού είχε αφήσει εκεί βρύα και κατσαρίδες για να ξεκινήσει η διαδικασία μετασχηματισμού και να καταστήσουν τον πλανήτη κατοικήσιμο. 

    Αυτό που ανακαλύπτουν όμως είναι ότι οι κατσαρίδες έχουν εξελιχθεί σε τεράστια εξωγήινα πλάσματα …που δεν είναι καθόλου ευχαριστημένα με την άφιξη των ανθρώπων.

    Και εδώ κάπου εμφανίζονται …σχεδόν ανθρωπόμορφοι κακοί – οι κατσαρίδες ντε – που φέρνουν μάλλον σε σκοτεινά χελωνονιντζάκια παρά σε εξωγήινες κατσαρίδες.

    Έστω κι έτσι, το trailer του Terra Formars αξίζει μια ματιά, έστω και χωρίς υπότιτλους.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Terra Formars trailer: Εξωγήινες κατσαρίδες από τον Takashi Miike! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top