F The Get Down trailer: Η σειρά του Baz Luhrmann για τη μουσική σκηνή της δεκαετίας του 70 - FilmBoy The Get Down trailer: Η σειρά του Baz Luhrmann για τη μουσική σκηνή της δεκαετίας του 70 - FilmBoy
  • Latest News

    The Get Down trailer: Η σειρά του Baz Luhrmann για τη μουσική σκηνή της δεκαετίας του 70


    Μιλώντας για νέες σειρές του Netflix, ας μείνουμε λίγο ακόμα στο διαθέσιμο και στην Ελλάδα πια δίκτυο, αφού μόλις κυκλοφόρησε το trailer της νέας σειράς The Get Down, που έγραψε ο Baz Luhrmann.

    Η δραματική σειρά έχει να κάνει σχετικά με την άνοδο της hip-hop, της punk και της disco στη δεκαετία του 1970 στη Νέα Υόρκη. 

    Ίσως ακούγεται σαν την αντίστοιχη σειρά του HBO, αλλά το The Get Down δεν είναι καθόλου rock, έχει αποκλειστικά αφροαμερικανούς στο cast και …έχει Baz Luhrmann, ο οποίος έγραψε και τα 13 επεισόδια και σκηνοθέτησε τρία από αυτά.

    Στο κάτω κάτω, ζούμε στην εποχή του streaming (ακόμη και τα CD που στα 70’s θα έμοιαζαν μακρινή επιστημονική φαντασία, σήμερα είναι κι αυτά ξεπερασμένα) και είναι πάντα καλό να θυμόμαστε την ιστορία της μουσικής, για παράδειγμα 40 χρόνια πριν.

    Το Get Down διαθέτει μερικά γνωστά πρόσωπα όπως ο Giancarlo Esposito, ο Jimmy Smits και ο Jaden Smith, αλλά κυρίως αποτελείται από νεαρούς και ανερχόμενους μαύρους ηθοποιούς, συμπεριλαμβανομένων των Shameik Moore, Justice Smith, Skylan Brooks και άλλων.

    Το trailer που κυκλοφόρησε δημιουργεί ένα εκτεταμένο σύμπαν γεμάτο κακουχίες και βία, αλλά και αγάπη, χαρά και εφευρετικότητα. 

    Πάντως οι συγκρίσεις με το Vinyl είναι αναπόφευκτες, καθώς και τα δύο επικεντρώνονται στην εξέλιξη της μουσικής σκηνής της δεκαετίας του ’70, είτε από τη πλευρά των παραγωγών (Vinyl) είτε από τη πλευρά των μουσικών (Get Down).

    Και βέβαια, είναι και το ποια μουσική προτιμάτε, στη τελική.
    Πάντως, το The Get Down δεν έχει ακόμη ημερομηνία έναρξης.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Get Down trailer: Η σειρά του Baz Luhrmann για τη μουσική σκηνή της δεκαετίας του 70 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top