F Crouching Tiger Hidden Dragon 2 trailer: Το sequel που ήρθε 15 χρόνια μετά, με κακό CGI (Update) - FilmBoy Crouching Tiger Hidden Dragon 2 trailer: Το sequel που ήρθε 15 χρόνια μετά, με κακό CGI (Update) - FilmBoy
  • Latest News

    Crouching Tiger Hidden Dragon 2 trailer: Το sequel που ήρθε 15 χρόνια μετά, με κακό CGI (Update)


    Update: Μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο trailer, με αρκετές καινούργιες σκηνές και ελαφρώς καλύτερα εφέ.

    Ο κύριος λόγος που ο μέσος θεατής αντιπαθεί τα sequel (αλλά πηγαίνει σφαίρα για να τα δει) είναι ότι συνήθως δεν ακολουθούν/συνεχίζουν τα στοιχεία που έκαναν επιτυχία το πρώτο φιλμ.

    Βλέποντας το trailer του Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword Of Destiny, δε νομίζω πως θα αλλάξει κάτι σε αυτό το σκεπτικό.

    Η αρχική ταινία του Ang Lee είναι αριστούργημα για πολλούς – και στα δικά μου μάτια είναι εξίσου ψηλά.

    Ήταν μια ταινία γεμάτη υπέροχες ερμηνείες, συναισθηματική ένταση, εξαιρετικό production value και φυσικά, μερικές απίστευτες σκηνές δράσης.
    Για πολλούς, η αιτία που παρακολουθούν τόσο φανατικά τα Asian films στο FilmBoy.

    To trailer του Crouching Tiger 2 δεν επιδεικνύει τίποτα από αυτά. 
    Καταρχάς, με ξενέρωσε το έντονο (και ψεύτικο σε σημεία) CGI.
    Επίσης, στο trailer δεν υπάρχουν διάλογοι, μόνο το συνηθισμένο action.
    Τέλος, ήταν μάλλον ατυχής η απόφαση των παραγωγών να φτιάξουν την ταινία στα αγγλικά, με την ιδέα ότι έτσι θα τη παρακολουθήσουν περισσότεροι.

    15 χρόνια μετά λοιπόν, το Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny, σε σκηνοθεσία Yuen Woo-Ping, επιστρέφει μέσω Netflix, το οποίο προφανώς θα βγάλει πολλά λεφτά …εκτός Αμερικής.

    Η Michelle Yeoh επιστρέφει ως Yu Shu Lien, με τον Donnie Yen να παίζει τον Silent Wolf, ο οποίος μπαίνει στη μάχη με ένα νέο κακό άρχοντα που απειλεί τον κόσμο, αρκεί να πάρει στη κατοχή του ένα θρυλικό σπαθί που θα εξασφαλίσει τη νίκη του.

    Παίζουν ακόμη οι Harry Shum Jr., Jason Scott Lee, Roger Yuan, Eugenia Yuan και η νεοεισερχόμενη στο χώρο, Natasha Liu Bordizzo.
    Στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 26 Φεβρουαρίου 2016.

    Η γνώμη σας;



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Crouching Tiger Hidden Dragon 2 trailer: Το sequel που ήρθε 15 χρόνια μετά, με κακό CGI (Update) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top