F Bastille Day trailer: Να γιατί ο Idris Elba πρέπει να γίνει ο επόμενος James Bond! - FilmBoy Bastille Day trailer: Να γιατί ο Idris Elba πρέπει να γίνει ο επόμενος James Bond! - FilmBoy
  • Latest News

    Bastille Day trailer: Να γιατί ο Idris Elba πρέπει να γίνει ο επόμενος James Bond!


    Η Ημέρα της Βαστίλης είναι η εθνική εορτή της Γαλλίας και γιορτάζεται κάθε 14 Ιουλίου.
    Το Bastille Day θα μπορούσε να είναι άλλη μία ταινία δράσης που θα την ξεχάσεις αμέσως μόλις τη δεις, αλλά δεν είναι για έναν απλούστατο λόγο: Idris Elba.

    Φαίνεται σαν μια καλή ευκαιρία γι 'αυτόν να διασκεδάσει και λίγο, μετά το συναισθηματικά έντονο Beasts of no Nation …και ποια καλύτερη διασκέδαση από το να παίζεις έναν action hero (υπάρχει λόγος που το Διαδίκτυο φωνάζει για να παίξει τον επόμενο James Bond).

    Ο Idris Elba υποδύεται έναν πράκτορα της CIA που ερευνά μια βομβιστική επίθεση στο Παρίσι. 
    Θα συνεργαστεί με έναν Αμερικανό πορτοφολά (Richard Madden), ο οποίος είναι άθελά του μπλεγμένος στην όλη υπόθεση. 

    Μαζί, προσπαθούν να ξετυλίξουν μια μεγάλης κλίμακας συνωμοσία εντός της αστυνομικής δύναμης.

    Οι δυο τους φαίνεται να έχουν εκπληκτικά καλή χημεία, κάτι που μετράει πολύ σε μια ταινία που κατά τα άλλα, μοιάζει σαν μια αρκετά κλισέ action movie.

    Το Bastille Day είχε αρχικά οριστεί να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο στη Βρετανία, αλλά μετά τις επιθέσεις του Παρισιού τον περασμένο Νοέμβριο ανεβλήθη για τις 22 Απριλίου.
    Στην Αμερική αναμένεται η ημερομηνία.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Bastille Day trailer: Να γιατί ο Idris Elba πρέπει να γίνει ο επόμενος James Bond! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top