F American Crime Story: The People v. O.J.Simpson trailer: Η νέα σειρά του FX με το σπουδαίο cast - FilmBoy American Crime Story: The People v. O.J.Simpson trailer: Η νέα σειρά του FX με το σπουδαίο cast - FilmBoy
  • Latest News

    American Crime Story: The People v. O.J.Simpson trailer: Η νέα σειρά του FX με το σπουδαίο cast


    Μετά το American Horror Story, η Αμερική θα παρακολουθήσει και ένα διαφορετικό πατριωτικό story από το FX, το American Crime Story: The People v. O.J.Simpson, που φυσικά ασχολείται με την αληθινή ιστορία των δολοφονιών που υποτίθεται πως έκανε ο O.J. Simpson, επαγγελματίας αθλητής και γνωστός ηθοποιός.

    Η μίνι σειρά θα πει την ιστορία από την οπτική των δικηγόρων, κάτι που ιντριγκάρει ακόμα περισσότερο.

    Το American Crime Story ξεκινάει στις αρχές του επόμενου έτους με πρωταγωνιστή τον Cuba Gooding Jr. ως O.J. Simpson και τον John Travolta ως τον δικηγόρο υπεράσπισης Robert Shapiro. 

    Το promo trailer που κυκλοφόρησε αναδεικνύει περισσότερο το υψηλού προφίλ cast (το οποίο περιλαμβάνει τη Sarah Paulson, τον Courtney B. Vance, τον David Schwimmer και τη Selma Blair) με πολλές γελοίες περούκες – βρισκόμαστε στα 90’s.

    Βασίζεται στο βιβλίο The Run of his Life: The People v. O.J. Simpson του Jeffrey Toobin και εξετάζει τις χαοτικές συναλλαγές κάτω από το τραπέζι και τους νομικούς ελιγμούς των δύο πλευρών, καθώς και το πώς ο συνδυασμός της υπεραισιοδοξίας των κατηγόρων, η εξυπνάδα της υπεράσπισης και η προιστορία του Αστυνομικού Τμήματος του Λος Άντζελες με την αφρο-αμερικανική κοινότητα, έδωσε στους ενόρκους αυτό που χρειάζονταν: αμφιβολία.

    Το American Crime Story είναι προφανώς μια αμερικάνικη σειρά που απευθύνεται σε Αμερικανούς, αλλά το σπουδαίο cast θα κάνει πολλούς μη σχετικούς με την ιστορία να τη παρακολουθήσουν.
    Διαφωνείτε;



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: American Crime Story: The People v. O.J.Simpson trailer: Η νέα σειρά του FX με το σπουδαίο cast Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top