F Sequel News: The Girl in the Spider Web, Bad Santa 2, Mad Max 5 - FilmBoy Sequel News: The Girl in the Spider Web, Bad Santa 2, Mad Max 5 - FilmBoy
  • Latest News

    Sequel News: The Girl in the Spider Web, Bad Santa 2, Mad Max 5


    Η Sony δεν σκόπευε να μείνει μόνο με το The Girl With the Dragon Tattoo.
    Και δεν θα μείνει, έστω κι αν η ταινία του 2011 δεν πήγε όσο καλά αναμένονταν, έστω κι αν η συμμετοχή των Fincher, Graig και Mara ήταν αμφίβολη.

    Το studio τελικά αποφάσισε να πάει σε ένα sequel, τέσσερα χρόνια μετά την αρχική ταινία.
    Ωστόσο, τίποτα δεν θα είναι όπως θα περιμέναμε. 

    Η Sony θέλει να κάνει το The Girl in the Spider’s Web, το τέταρτο βιβλίο της σειράς, και όχι το The Girl Who Played With Fire.

    Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ο Fincher και το αρχικό cast δεν θα επιστρέψουν, και το μόνο που ακούγεται ως τώρα είναι η συμμετοχή της Alicia Vikander στο ρόλο που είχε η Rooney Mara.






    Μετά την είδηση της περασμένης εβδομάδας ότι ο Billy Bob Thornton θα επιστρέψει και επίσημα ως Willie στο Bad Santa 2, η συνέχεια της εξαιρετικής Χριστουγεννιάτικης κωμωδίας έχει ορίσει έναν ικανότατο σκηνοθέτη.

    Ο Mark Waters είναι ο σκηνοθέτης του διασκεδαστικού Mean Girls και του καλούτσικου Mr. Popper’s Penguins, αλλά είναι επίσης ο υπεύθυνος του μετριότατου Vampire Academy και του άθλιου Ghosts of Girlfriend’s Past.

    Επίσης, ο Tony Cox – συνεργάτης του Willie, και ο Brett Kelly – ο μπούλης πιτσιρίκος, επιστρέφουν κι αυτοί.





    Το Mad Max: Fury Road ήταν ένα από τα καλύτερα και πιο επιτυχημένα blockbuster της χρονιάς, οπότε όταν ο σκηνοθέτης George Miller μιλάει για το sequel, εμείς πρέπει να ακούμε.

    Κάποια στιγμή μάθαμε ότι ένα από τα δύο προτεινόμενα sequels θα ακολουθούσε τη Furiosa της Charlise Theron, αλλά όταν βγήκε η είδηση πως η Theron δεν υπέγραψε για τις συνέχειες, αυτό εγκαταλείφθηκε.
    Μετά μάθαμε πως ο τίτλος της επόμενης ταινίας θα είναι Mad Max: The Wasteland, αλλά τελικά αυτός ήταν ο τίτλος εργασίας, και θα αλλάξει σύντομα.

    Σε συνέντευξή του στο Deadline, ο Miller μίλησε για όλα αυτά:


    Όσο περισσότερο μιλάω για το τι θα συμβαίνει στο sequel, τόσο περισσότερο πρέπει να προσέχω να αποφύγω τα spoilers.Έτσι, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαστε σε συζητήσεις για την παραγωγή περισσότερων από ένα sequels, αλλά για το χρονοδιάγραμμα δεν είμαι σίγουρος.Μάλλον δεν θα ονομάζεται Wasteland. Ήταν απλά ο working title που του δώσαμε.

    Οπότε, το sequel λέγεται προς το παρόν Mad Max 5.
    Επίσης, ο Miller επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Tom Hardy και διέψευσε τις φήμες ότι ο πραγματικός Mad Max, ο Mel Gibson θα έκανε πέρασμα από το φιλμ.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sequel News: The Girl in the Spider Web, Bad Santa 2, Mad Max 5 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top