F Warcraft trailer: Πρώτη κινηματογραφική ματιά στο θρυλικό video game - FilmBoy Warcraft trailer: Πρώτη κινηματογραφική ματιά στο θρυλικό video game - FilmBoy
  • Latest News

    Warcraft trailer: Πρώτη κινηματογραφική ματιά στο θρυλικό video game


    Δεν ήμουν πολύ του Warcraft αλλά καταλαβαίνω πως υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που έβλεπαν στο video game της Blizzard έναν συναρπαστικό και εθιστικό κόσμο του Azeroth.

    Έτσι, η επερχόμενη ταινία Warcraft θα ικανοποιήσει τον στρατό των οπαδών που μεγάλωσαν δίνοντας εντολές στους Orc και στους Humans.

    Το πιο σημαντικό στοίχημα της ταινίας όμως θα είναι να πείσει τους απλούς ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα για το παιχνίδι, να συμμετέχουν σε ένα πολύπλοκο κόσμο φαντασίας που έχει τους δικούς του κανόνες.
    Στο Lord of the Rings το έκανε, στο πιο αφελές και υπερβολικό Warcraft όμως;

    Το Warcraft είναι η τρίτη ταινία από τον σκηνοθέτη Duncan Jones, τον οποίο όλοι θυμόμαστε από το συγκλονιστικό Moon και λιγότερο από το Source Code, και νομίζω είναι έξυπνη η κίνησή του να πει την ιστορία στο Warcraft και από τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές – η ταινία ακολουθεί έναν ανθρώπινο ήρωα όσο και ένα Orc.

    Μια ένσταση μόνο υπάρχει στα ιντερνέτια σχετικά με το trailer, και είναι σωστή.
    Τα εφέ είναι …κάπως ανολοκλήρωτα.
    Όχι ακριβώς, είναι ...πώς να το πω, σαν να καταλαβαίνεις ότι γίνονται σε πράσινη οθόνη.

    Αν προσέξετε το trailer, ο φανταστικός κόσμος στο περιθώριο μοιάζει καραψεύτικος, ενώ και τα Orc στο μακρινό τους μοιάζουν σαν να περπατάνε …με pixel-καθυστέρηση.

    Η αιτία δεν είναι καθόλου ανησυχητική ωστόσο.
    Η ταινία έχει 6 μήνες ακόμα προτού βγει στις αίθουσες, και συνήθως τα αλάνια στα visuals διορθώνουν πράγματα μέχρι και τη τελευταία βδομάδα.

    Το καστ περιλαμβάνει τον Travis Fimmel ως Anduin Lothar, τον Ben Foster ως Medivh, τη Paula Patton ως Garona, τον Toby Kebbell ως Durotan, τον Dominic Cooper ως Llane Wrynn, τη Ruth Negga ως Lady Tario και τον Robert Kazinsky ως Orgrim. 

    Το Warcraft θα βγει στους κινηματογράφους στις 10 Ιουνίου 2016.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Warcraft trailer: Πρώτη κινηματογραφική ματιά στο θρυλικό video game Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top