F Ο κος Πόπερ και οι Πιγκουίνοι του - Mr. Popper's Penguins - FilmBoy Ο κος Πόπερ και οι Πιγκουίνοι του - Mr. Popper's Penguins - FilmBoy
  • Latest News

    Ο κος Πόπερ και οι Πιγκουίνοι του - Mr. Popper's Penguins

    Το Mr. Popper's Penguins μπορεί να είναι και το πλησιέστερο φιλμ του Jim Carrey στις ταινίες του Ace Ventura.

    Πέρα από τη συμβίωση του χαρακτήρα που υποδύεται με ζώα όπως και στα Ace Ventura, έχει και εδώ μια χαρακτηριστική ατάκα ('Ya'absolutely') όπως είχε και τότε ('Alllllrighty then!').  

    Το πρόβλημα είναι ότι ήταν διαφορετική δεκαετία και ο ηθοποιός προσπαθούσε απλά να γίνει γνωστός – και τα κατάφερε – και όχι να ξαναζωντανέψει μια καριέρα γεμάτη κακές επιλογές όπως τώρα – και μάλλον δεν θα το καταφέρει.

    Αντί για φτωχός μπογιατζής όπως είναι ο ήρωας των παιδικών βιβλίων του 1938 των Richard και Florence Atwater στα οποία είναι βασισμένη η ταινία, ο σύγχρονος Tom Popper (Jim Carrey, I Love You Phillip Morris) ειδικεύεται στα ακίνητα και το real estate.

    Δεν είχε ποτέ ιδιαίτερη σχέση με ...




    ...τον πατέρα του ο οποίος ήταν αφοσιωμένος στην εξερεύνηση του κόσμου και όσο μεγάλωνε τόσο τα αγνοούσε για το έργο του.

    Μια μέρα όμως, ο πατέρας του στέλνει στον Popper ένα δώρο: έξι πιγκουίνους.

    Αδυνατώντας να καταλάβει γιατί του έστειλε ένα τέτοιο δώρο, προσπαθεί να τα ξεφορτωθεί αλλά όταν τα παιδιά του (η Madeline Caroll του Flipped και ο Maxwell Perry Cotton) και η πρώην γυναίκα του (Carla Gugino, Elektra Luxx) τον επισκέπτονται για να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλια του μικρού, ενθουσιάζονται από τους πιγκουίνους. 


    Τελικά ο Tom Popper θα ξανασυνδεθεί με την οικογένεια του, όπως σε κάθε οικογενειακή feelgood ταινία.

    Παίζει ακόμη η θρυλική 86χρονη Angela Lansbury, η Ophelia Lovibond (No Strings Attached), ο Clark Gregg (Thor), ο Jeffrey Tambor (The Hangover 2), ο Philip Baker Hall (All Good Things) και άλλοι.

    Οι πιγκουίνοι είναι συνδυασμός αληθινών και CGI, με τις σκηνές στις οποίες χρησιμοποιήθηκαν οι αληθινοί να γίνονται σε κατεψυγμένο σκηνικό.

    Το Mr. Popper's Penguins έχει μοιρασμένες κριτικές συνολικά, έκανε πρεμιέρα στην Αμερική στις 17 Ιουνίου και άνοιξε με $18 εκατομύρια στο πρώτο τριήμερο.

    Στην Ελλάδα η Odeon θα το φέρει στις αίθουσες στις 7 Ιουλίου.



    Mr. Popper's Penguins trailer 2 by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο κος Πόπερ και οι Πιγκουίνοι του - Mr. Popper's Penguins Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top