F Πρόσεξε τί δώρο θα ζητήσεις από τον Billy Bob Thornton και το Bad Santa 2! - FilmBoy Πρόσεξε τί δώρο θα ζητήσεις από τον Billy Bob Thornton και το Bad Santa 2! - FilmBoy
  • Latest News

    Πρόσεξε τί δώρο θα ζητήσεις από τον Billy Bob Thornton και το Bad Santa 2!


    Αυτό είναι ένα πρώιμο χριστουγεννιάτικο δώρο για όσους μας αρέσουν οι καλές Χριστουγεννιάτικες κωμωδίες.
    Ο Billy Bob Thornton επιβεβαιωμένα επιστρέφει για το Bad Santa 2, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την Miramax και την Broad Green Pictures.

    Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό ποιος θα σκηνοθετήσει ή ποιος θα γράψει το σενάριο, αλλά με τα γυρίσματα να ξεκινούν τον Ιανουάριο του 2016 στο Μόντρεαλ, αναμένουμε πολύ σύντομα πληροφορίες.

    Το Bad Santa όταν κυκλοφόρησε το 2003, είχε μέτρια επιτυχία στα ταμεία και μερικές γκρίνιες από τους κριτικούς, αλλά  με την πάροδο των χρόνων απέκτησε την αναγνώριση που του άξιζε από τον κόσμο.

    Έχει γίνει πια μια ταινία που δε λείπει ποτέ από τις top λίστες των Χριστουγεννιάτικων ταινιών (στις 10 Καλύτερες Χριστουγεννιάτικες Σκηνές και στις Ταινίες που βλέπουμε κάθε Χριστούγεννα στην TV για το FilmBoy), και ταινία-ορόσημο για αυτούς που τους αρέσει ιδιαίτερα το αγενές, ελαφρώς χυδαίο αλλά πάντα απολαυστικό χιούμορ.

    Το sequel δεν είναι έκπληξη.
    Το ότι άργησε 12 χρόνια, είναι.

    Η αλήθεια είναι ότι από το 2011 συζήταγε ο Billy Bob Thornton και μάλιστα, το 2012 το είπε ο ίδιος στους δημοσιογράφους ότι θα ξεκινήσει γυρίσματα εκείνη τη χρονιά.
    Βέβαια, το 2013 είπε ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τελικά το 2014, ενώ ακόμα και φέτος ακούστηκε ότι θα γυριστεί το Φθινόπωρο.

    Τίποτα από αυτά δεν ίσχυσε, ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση της Miramax δεν αφήνει άλλες αμφιβολίες.

    Προσωπικά γουστάρω πολύ.
    Το Bad Santa είναι από τις ταινίες που βλέπω κάθε χρόνο, και κάθε φορά την απολαμβάνω και περισσότερο.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πρόσεξε τί δώρο θα ζητήσεις από τον Billy Bob Thornton και το Bad Santa 2! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top