F London Has Fallen trailer: Γιατί ένας πρόεδρος πουθενά δεν είναι ασφαλής - FilmBoy London Has Fallen trailer: Γιατί ένας πρόεδρος πουθενά δεν είναι ασφαλής - FilmBoy
  • Latest News

    London Has Fallen trailer: Γιατί ένας πρόεδρος πουθενά δεν είναι ασφαλής


    Μία από τις μεγαλύτερες και σοβαρότερες συζητήσεις των καιρών μας ήταν σίγουρα το …πιο από τα White House Down και Olympus Has Fallen είχαν περισσότερους οπαδούς (Αφγανοί, Ιρανοί και λοιπές δυνάμεις εξαιρούνται).

    Οι δύο ταινίες βγήκαν πολύ κοντά χρονικά και είχαν ως θέμα την κατάληψη του Λευκού Οίκου από τρομοκράτες.

    Το πρώτο ήταν ένα διασκεδαστικό, γρήγορο και πιο light action comedy, ενώ το δεύτερο ήταν πιο hardcore, δεδομένου των μαζικών τραυματισμών και πολλών κοντινών …νεκρών πλάνων.

    Και παρόλο που το White House Down φαινόταν να έχει το πλεονέκτημα με μεγαλύτερα ονόματα (Roland Emmerich, Channing Tatum, Jaime Foxx) και το φιλικό rating PG-13, το R-rated αουτσάιντερ με τον Gerald Butler κέρδισε στο box office.

    Μέτρια επιτυχία, ωστόσο κατάφερε να κερδίσει ένα sequel. 
    Ο Butler επιστρέφει ως Stabby McHeadshot, πράκτορας των Μυστικών Υπηρεσιών επιφορτισμένος με την προστασία του Αμερικανού Προέδρου (Aaron Eckhart) στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. 

    Τώρα βρίσκονται στο Λονδίνο, μαζί με πολλούς άλλους ηγέτες του κόσμου, όταν μια επίθεση κάνει την πόλη ερείπια και τους δρόμους αιματοβαμμένους, ενώ οι δύο άνδρες αναγκάζονται και πάλι να σκίσουν τρομοκράτες.

    Μαζί με τον Butler και τον Eckhart επιστρέφουν κι άλλα μέλη του cast της πρώτης ταινίας, όπως οι Morgan Freeman, Angela Bassett, Radha Mitchell, Melissa Leo και Robert Forster

    Ο Antoine Fuqua δεν δέχθηκε να σκηνοθετήσει ξανά – επέλεξε μα κάνει το Southpaw – οπότε τη συνέχεια σκηνοθέτησε ο Babak Najafi.

    Το London Has Fallen βγαίνει στους κινηματογράφους στις 4 Μαρτίου 2016, αλλά εγώ περιμένω να ξεκινήσουν γυρίσματα για το Athens Has Fallen, με τον Τσίπρα στο Μέγαρο, τον Βαρουφάκη να διαπραγματεύεται μέσω Skype στα διαλείμματα κάποιας διάλεξης και τον Σαμαρά φυσικά ως κακό προδότη της χώρας του – a real life role – που φυσικά, στο τέλος τρώει και ένα γερό χέρι … άντε, παρασύρθηκα πάλι.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: London Has Fallen trailer: Γιατί ένας πρόεδρος πουθενά δεν είναι ασφαλής Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top