F Δείτε 5 λεπτά από το Creed, με τον Stallone στο ρόλο του ...Rocky Balboa! - FilmBoy Δείτε 5 λεπτά από το Creed, με τον Stallone στο ρόλο του ...Rocky Balboa! - FilmBoy
  • Latest News

    Δείτε 5 λεπτά από το Creed, με τον Stallone στο ρόλο του ...Rocky Balboa!


    Τα σκαλιά του Μουσείου Τέχνης στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ έχουν γίνει διάσημα χάρη στις περίφημες σκηνές προπόνησης του Rocky.

    Πολλοί τουρίστες έτρεξαν αυτά τα σκαλιά και τράβηξαν αναμνηστικές φωτογραφίες προς τιμήν του θρυλικού χαρακτήρα που έπαιξε ο Sylvester Stallone.

    Γι’αυτό το λόγο, και με αφορμή της πρεμιέρας του Creed, ο Δήμαρχος τίμησε τον Stallone και τους συντελεστές της νέας ταινίας σε μια απονομή (ξέρετε, φωτογραφίες, χειραψίες, ευχαριστήριοι λόγοι και τα συναφή).

    Τι είναι όμως το Creed και τι σχέση έχει με τον Rocky Balboa;

    Στη νέα ταινία του Ryan Coogler, o Adonis (…) Johnson (Michael B. Jordan), που δε γνώρισε ποτέ τον πατέρα του, τον παγκόσμιο πρωταθλητή βαρέων βαρών Apollo Creed, μεγάλο αντίπαλο και αργότερα στενότατου φίλου του Rocky Balboa, θέλει να γίνει κι αυτός πυγμάχος.

    Για αυτό το λόγο, κατευθύνεται προς τη Φιλαδέλφεια και ζητά από τον ηλικιωμένο πια Rocky (Stallone) να γίνει ο εκπαιδευτής του. 

    Το Creed βγαίνει στις αίθουσες στις 25 Νοέμβρη και το Collider εξασφάλισε 5 λεπτά – διάφορες σκηνές από τη ταινία.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Δείτε 5 λεπτά από το Creed, με τον Stallone στο ρόλο του ...Rocky Balboa! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top