F Fantastic Beasts and Where to Find Them: Μια πρώτη ματιά στο prequel του Harry Potter! - FilmBoy Fantastic Beasts and Where to Find Them: Μια πρώτη ματιά στο prequel του Harry Potter! - FilmBoy
  • Latest News

    Fantastic Beasts and Where to Find Them: Μια πρώτη ματιά στο prequel του Harry Potter!


    Η J. K. Rowling δεν αναπαύεται στις δάφνες της, αυτό της το αναγνωρίζω.
    Στα χρόνια που ακολούθησαν της σειράς των 7 βιβλίων του Harry Potter, συνέχισε να γράφει άλλα είδη, ακόμη και με ψευδώνυμο σε μερικά βιβλία. 

    Αλλά είναι η επιστροφή της στο είδος της φαντασίας που θα της δώσει ξανά δόξα, σε ένα σύμπαν που καθόρισε την λαϊκή κουλτούρα μιας γενιάς και που μοιάζει να θέλει να εξερευνήσει ακόμα πιο καλά.

    Με το θεατρικό sequel του Harry Potter, Harry Potter and the Cursed Child, να οδεύει στα σανίδια του Λονδίνου, η Rowling κάνει το ντεμπούτο της στο κινηματογραφικό σενάριο με το Fantastic Beasts and Whrere to Find Them, μια ταινία που βρίσκεται στο ίδιο σύμπαν του Potter, 80 περίπου χρόνια νωρίτερα. 

    Η ταινία βρίσκεται στα γυρίσματα και έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες στις 18 Νοεμβρίου του 2016. 
    Σκηνοθετεί ο David Yates, βετεράνος τεσσάρων ταινιών Harry Potter, και παίζουν οι Ezra Miller, Colin Farrell, Samantha Morton, Ron Perlman, Carmen Ejogo, Gemma Chan και Jon Voight.

    To Entertainment Weekly έβγαλε αποκλειστικά τις πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας, καθώς και μια καλή ματιά του πρωταγωνιστή Eddie Redmayne.
    Σύντομα θα έχουμε νεότερα.



    Fantastic Beasts and Where to Find Them
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Fantastic Beasts and Where to Find Them: Μια πρώτη ματιά στο prequel του Harry Potter! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top