F The Brothers Grimsby trailer: Ο Sacha Baron Cohen και ο Mark Strong είναι οι κατάσκοποι του 2016 - FilmBoy The Brothers Grimsby trailer: Ο Sacha Baron Cohen και ο Mark Strong είναι οι κατάσκοποι του 2016 - FilmBoy
  • Latest News

    The Brothers Grimsby trailer: Ο Sacha Baron Cohen και ο Mark Strong είναι οι κατάσκοποι του 2016


    Το 2015 είναι μια σπουδαία χρονιά για τις ταινίες με κατασκόπους.
    Μετρήστε: Kingsman: The Secret Service, Spy, Mission: Impossible - Rogue Nation, The Man From U.N.C.L.E. και σύντομα Spectre.

    Αλλά εδώ αλλάζουμε χρονιά …και ύφος.
    Στο The Brothers Grimsby πρωταγωνιστεί ο Sacha Baron Cohen (αρκεί αυτό για να καταλάβετε ότι αλλάζουμε εντελώς στυλ) ως ένας αντιπαθητικός ποδοσφαιρόφιλος χούλιγκαν που θα πρέπει να βρεθεί στο πλευρό του αποξενωμένου αδερφού του (Mark Strong), ο οποίος τυγχάνει να είναι επίλεκτος πρασινομπερές πράκτορας.

    Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Louis Leterrier (του Now You See Me και του Clash of the Titans), ενώ παίζουν ακόμα η Annabelle Wallis, η Isla Fischer, η Penelope Cruz, η Rebel Wilson, ο Ian McShane και ο Scott Adkins.

    Η ταινία είχε αρχικά οριστεί να κυκλοφορήσει στις 31 Ιουλίου 2015, αλλά η Sony το ανέβαλε για το 2016 (…και αμέσως η Paramount έβαλε στην ημερομηνία αυτή το Mission: Impossible - Rogue Nation).

    Και μάλλον για καλό έγινε η αναβολή.
    Που να μπλέξεις καλοκαιριάτικα με τόσους κατασκόπους – και μάλιστα πιο έμπειρους και πιο εκπαιδευμένους.

    Όσο για τον Sacha Baron Cohen (στον οποίο έχω ρίξει άφθονο βρίσιμο έχω κάνει ουσιώδης κριτική), όσο δεν κάνει τον gay φορώντας σωβρακοφανέλες στους δρόμους του Manhattan, δεν με ενοχλεί καθόλου.
    Μου άρεσε και στο The Dictator, μη σου πω.

    Το The Brothers Grimsby βγαίνουν τελικά στις 4 Μαρτίου του 2016.
    Δείτε το trailer.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Brothers Grimsby trailer: Ο Sacha Baron Cohen και ο Mark Strong είναι οι κατάσκοποι του 2016 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top