F Το Ασιατικό σινεμά στο FilmBoy από έναν ειδικό - FilmBoy Το Ασιατικό σινεμά στο FilmBoy από έναν ειδικό - FilmBoy
  • Latest News

    Το Ασιατικό σινεμά στο FilmBoy από έναν ειδικό

    Το FilmBoy μπορεί να υπερηφανεύεται ότι διαθέτει πλέον ένα από τα καλύτερα team κινηματογραφικών συντακτών (ήδη, στις τηλεοπτικές σειρές είμαστε οι πρώτοι σε περιεχόμενο με διαφορά).

    Το ίδιο θα γίνει σύντομα και στο Ασιατικό σινεμά, καθώς πέρα από την δική μου ασχολία, καλωσορίζουμε σήμερα έναν expert του είδους.

    Ο Παναγιώτης ασχολείται αποκλειστικά με τον Ασιατικό κινηματογράφο, και σας υπόσχομαι πως πολύ σύντομα θα σας γίνει εθιστικός.

        

    Ονομάζομαι Παναγιώτης Κοτζαθανάσης και ειδικεύομαι στον ασιατικό κινηματογράφο, και για να γίνω πιο σαφής, σε αυτόν των χωρών της ΝΑ Ασίας.

    Έτσι, από μένα θα μπορείτε να διαβάζετε κριτικές για ταινίες που προέρχονται από Ιαπωνία, Κορέα, Χονγκ Κονγκ, Κίνα, Ταϊλάνδη, Ινδονησία, Φιλιππίνες και Μογγολία, καθώς και αφιερώματα στους συντελεστές τους και κάποια νέα από την Άπω Ανατολή, που πιστεύω πως θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον και ενίοτε θα σας εκπλήξουν.


    Κατά τ'άλλα, είμαι 34 χρονών, δεν έχω σπουδάσει τίποτα (ένα Ι.Ε.Κ πληροφορικής έχω τελειώσει) και το μεγάλο μου κόλλημα είναι να έχω μια οθόνη μονίμως μπροστά μου και είτε να παρακολουθώ ταινίες ή να διαβάζω είτε να γράφω για αυτά που παρακολούθησα.


    Καλώς σας βρήκα λοιπόν.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Ασιατικό σινεμά στο FilmBoy από έναν ειδικό Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top