F The Witch trailer: Το καλύτερο ανεξάρτητο θρίλερ της χρονιάς; - FilmBoy The Witch trailer: Το καλύτερο ανεξάρτητο θρίλερ της χρονιάς; - FilmBoy
  • Latest News

    The Witch trailer: Το καλύτερο ανεξάρτητο θρίλερ της χρονιάς;


    Ταινίες με ανθρώπους που στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου, αφού πρώτα γίνονται θύματα πνευματικών δυνάμεων, δεν είναι κάτι καινούργιο. 

    Αλλά το The Witch του Robert Eggers βάζει μια νέα εκδοχή στο είδος, εξελίσσοντας το στην αποικιακή Νέα Αγγλία, που περιβάλλεται από δεισιδαιμονίες και την άγρια φύση.

    Δεκαετίες πριν από τις δίκες των μαγισσών του Σάλεμ, το The Witch ακολουθεί μια ευσεβής χριστιανική οικογένεια που έρχεται στη Νέα Αγγλία για να ξεκινήσει μια νέα ζωή. 

    Ωστόσο, φαίνεται να είναι με κάποιο τρόπο καταραμένοι, αφού οι καλλιέργειές τους αποτυγχάνουν και το μωρό τους εξαφανίζεται.
    Ο φόβος και ο τρόμος αρχίζουν να πλήττουν την οικογένεια, καθώς όσο περνά ο καιρός, γίνονται όλο και περισσότερο καχύποπτοι ο ένας για τον άλλο.

    Πρωταγωνιστούν η Anya Taylor-Joy, ο Ralph Ineson (Kingsman: The Secret Service), η Kate Dickie (Game of Thrones) και άλλοι.

    Όπως μας λέει και το trailer, το The Witch πήρε εξαιρετικές κριτικές στη πρεμιέρα του στο Sundance νωρίτερα αυτό το χρόνο. 
    Αντιγράφω από το /Film
    …ένα εξαιρετικό μείγμα οικογενειακού ψυχοδράματος και ανατριχιαστικού τρόμου, που περιέχει μερικές από τις πιο περίεργες και πιο συγκλονιστικές σκηνές του φετινού Sundance’.

    Τα κακά νέα είναι πως το The Witch δεν πρόκειται να βγει στις αίθουσες πριν το 2016.
    Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Witch trailer: Το καλύτερο ανεξάρτητο θρίλερ της χρονιάς; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top