F The Intern trailer: Ο Robert De Niro αρνείται να συνταξιοδοτηθεί - FilmBoy The Intern trailer: Ο Robert De Niro αρνείται να συνταξιοδοτηθεί - FilmBoy
  • Latest News

    The Intern trailer: Ο Robert De Niro αρνείται να συνταξιοδοτηθεί


    Η Warner Bros. μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του The Intern, της νέας κωμωδίας της Nancy Meyers, η οποία μετά το καλό What Women Want, εξειδικεύτηκε στις ‘old age people screwing around’ comedies (θυμηθείτε το Something’s Gotta Give και το άθλιο It’s Complicated).

    Μολονότι το The Intern έχει και αυτό ως πρωταγωνιστή έναν 70χρονο συνταξιούχο, μοιάζει πιο σοβαρό, δεν έχει ηλικιωμένους να κυκλοφορούν γυμνοί, να φλερτάρουν με παντρεμένους και να καπνίζουν χόρτο και φυσικά, έχει Robert De Niro - που συνεχίζει να μην ξεφτιλίζεται στα γεράματα, όπως τόσοι και τόσες άλλες (ακούτε Jack και Diane;).

    Ο Ben Whittaker (Robert De Niro) είναι ένας 70χρονος χήρος ο οποίος δεν αντέχει τη συνταξιοδότηση.
    Αρπάζοντας την πρώτη ευκαιρία που του παρουσιάζεται για να ξαναμπεί στο παιχνίδι του ανταγωνισμού, γίνεται ανώτερος σύμβουλος σε ένα online site μόδας, που ιδρύθηκε και διευθύνεται από τη Jules Ostin (Anne Hathaway).

    Μαζί με τους Robert De Niro και Anne Hathaway, θα δούμε τη Rene Russo, το Nat Wolf, τον Adam Devine και τη κόρη του De Niro, Drena.

    Το The Intern θα βγει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 25 Σεπτεμβρίου.
    Δείτε το trailer.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Intern trailer: Ο Robert De Niro αρνείται να συνταξιοδοτηθεί Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top