F Sicario trailer: Η Emily Blunt είναι πιο σκληρή από όσο νόμιζες - FilmBoy Sicario trailer: Η Emily Blunt είναι πιο σκληρή από όσο νόμιζες - FilmBoy
  • Latest News

    Sicario trailer: Η Emily Blunt είναι πιο σκληρή από όσο νόμιζες


    Στο Μεξικό Sicario σημαίνει πληρωμένος δολοφόνος. 
    Στα σύνορα μεταξύ Αμερικής και Μεξικού, μια ιδεαλίστρια πράκτορας του FBI επιλέγεται για να βοηθήσει στον πόλεμο με την εμπορία ναρκωτικών. 

    Εκεί θα γνωρίσει έναν αινιγματικό σύμβουλο, με αμφίβολο παρελθόν, ο οποίος θα την ωθήσει στο σημείο να αμφισβητήσει όλα της τα πιστεύω.  

    Μυστήριο, σφαίρες και αίμα. 
    Αυτά μας δείχνει το trailer της ταινίας, με μία μεγάλη δόση από αμφισβήτηση όχι μόνο των συνεργατών αλλά και του ίδιου σου του ευατού. 

    Η Emily Blunt, μετά το πολύ καλό Edge of Tomorrow (2014), (το οποίο κυκλοφόρησε και με τον τίτλο Live Die Repeat, που ταιριάζει περισσότερο αλλά οκ) αποφάσισε να μας δείξει ότι έχει την δράση στο αίμα της.  

    Μαζί της ο αγαπημένος μας Josh Thanos Brolin (Sin City:A Dame to Kill For), στον ρόλο του πράκτορα μέντορα, που θα της δώσει τις κατάλληλες συμβουλές αλλά θα την αφήσει να κολυμπήσει στα βαθιά. 

    Με βάση το trailer πάντα, στον ρόλο του αμφιλεγόμενου πράκτορα που θα κερδίζει και θα χάνει την εμπιστοσύνη του κοινού ο άλλος αγαπημένος μας Benicio Del Toro. 

    Το κυριότερο όνομα όμως που πρέπει να θυμάστε είναι ο κύριος Denis Villeneuve
    Και γιατί αυτό; 
    Μα γιατί μας έχει χαρίσει πολύ ωραίες ταινίες όπως το Prisoners και το Enemy και τα δύο a must see!

    Νάσος Ζώτης.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sicario trailer: Η Emily Blunt είναι πιο σκληρή από όσο νόμιζες Rating: 5 Reviewed By: Nassos Zotis
    Scroll to Top