F Ο The Rock θέλει τον Carpenter στο remake του Χαμός Στην Τσάινα Τάουν! - FilmBoy Ο The Rock θέλει τον Carpenter στο remake του Χαμός Στην Τσάινα Τάουν! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο The Rock θέλει τον Carpenter στο remake του Χαμός Στην Τσάινα Τάουν!


    Καιρό είχαμε (λέμε τώρα) να ακούσουμε νέα για καινούριο remake, και μια ανησυχία υπήρχε. 

    Ευτυχώς όμως, πήραμε τη δόση μας με την είδηση πως ετοιμάζεται remake του Big Trouble in Little China του John Carpenter, ή στα ελληνικά «Χαμός στην Τσάινα Τάουν» (κορυφαίοι Έλληνες μεταφραστές των ‘80s).

    Δεν ξέρω εσείς, αλλά προσωπικά έχω μα πολύ τρυφερή σχέση με αυτή την ταινία. 

    Για κάποιο περίεργο λόγο είχε βρεθεί σε βιντεοκασέτα στο σπίτι μου, όταν ήμουν περίπου δέκα ετών κάπου στα ‘80s, και ως εκ τούτου, πρέπει να την έχω δει πάνω από 50 φορές. 

    Μεγαλώνοντας, διαπίστωσα πως αν και έχει αποκτήσει cult status πια σήμερα, πολλοί ήταν εκείνοι που την έθαψαν όταν πρωτοκυκλοφόρησε, χαρακτηρίζοντας την ως η αρχή της πτώσης του Carpenter.

    Eχω διαφωνίες επ’αυτού. 
    To Big Trouble in Little China είχε όλα εκείνα τα συστατικά, για να σε διασκεδάσει πραγματικά. 
    Τρόμο, κωμωδία, έρωτες, τέρατα, περιπέτεια, και έναν Curt Russell τόσο άνετο στο ρόλο του φορτηγατζή Jack Burton, που απολάμβανες να τον βλέπεις.

    Για αυτόν το ρόλο, λοιπόν, ακούγεται πως έχει γίνει πρόταση στον Dwayne “The Rock” Johnson
    Ξέρετε, έναν τεράστιο τύπο, με μούσκουλα που κάνει πως είναι ηθοποιός; 
    Αυτός.

    Αυτομάτως αυτή η είδηση και μόνο κατατάσσει το εν λόγω remake στην κατηγορία «ποτέ, ποτέ, ποτέ» μαζί με το remake του Nightmare on Elm Street, του Texas Chainsaw Massacre, κι ένα σωρό ακόμη αχρείαστων και κάκιστων remakes.

    Αντιλαμβάνομαι, πως η ταινία δεν έχει γυριστεί καν ακόμη, αλλά το έχω δει το έργο πολλές φορές (no pun intended) και ξέρω πως τελειώνει.

    UPDATE: Σε νεότερα από το μέτωπο του εν λόγω remake, o Dwayne «The Rock» Johnson προσπάθησε να χρυσώσει το χάπι, κάνοντας δηλώσεις σχετικά με το project. 

    Αυτές είχαν δύο ενδιαφέροντα σημεία: το πρώτο είναι το γεγονός πως αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που υπήρξαν από fans της original ταινίας στην επιλογή του για την ταινία (δικαιολογημένες κατά τη γνώμη μου), λέγοντας πως τις καταλαβαίνει, και έχει μόνο σεβασμό γι’αυτήν. 

    Το δεύτερο ήταν πως θα ήθελε πολύ, όπως είπε, να αναμειχθεί σε αυτό το remake ο ίδιος ο John Carpenter

    Όχι πως θα γίνει αυτό απαραιτήτως (μάλλον χλωμό είναι), αλλά τέλοσπαντων καλό είναι οι νεότεροι να δείχνουν λίγο σεβασμό στους μεγαλύτερους, και τους «μεγάλους», όπως είναι ο John Carpenter.

    Αναδημοσίευση από Horrorant.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο The Rock θέλει τον Carpenter στο remake του Χαμός Στην Τσάινα Τάουν! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top