F The Secret Life of Pets teaser trailer: Το κανίς-μεταλλάς, από τους δημιουργούς των Minions! - FilmBoy The Secret Life of Pets teaser trailer: Το κανίς-μεταλλάς, από τους δημιουργούς των Minions! - FilmBoy
  • Latest News

    The Secret Life of Pets teaser trailer: Το κανίς-μεταλλάς, από τους δημιουργούς των Minions!


    Έχετε σκεφτεί ποτέ, τι κάνει το κατοικίδιο σας όταν είναι μόνο του στο σπίτι και εσείς λείπετε; 
    Σίγουρα! 

    Μία λύση είναι να βάλετε κάμερα στο σπίτι! 
    Ή άλλη να δείτε την νέα ξεκαρδιστική ταινία της Illumination Entertainment! 

    Ποιοι είναι αυτοί; 
    Μα αυτοί που μας έχουν χαρίσει τα Despicable me, και προφανώς τα εκπληκτικά Minions που έχουν κατακτήσει όχι μόνο την παγκόσμια διαφήμιση, αλλά και τις καρδιές μας. 

    Να θυμίσω, πως τα Minions πλέον έχουν και δική τους ταινία η οποία βγαίνει στην χώρα μας στις 30 Ιουνίου, οπότε ετοιμαστείτε για γέλια μέχρι δακρύων. 

    Πίσω στα αγαπημένα μας ζωάκια, η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν, όπου ο Max, το αγαπημένο σκυλάκι θα ζεί την μεγάλη ζωή με σχέδια άκρως σημαντικά και χρονοβόρα, όπως το να κάθεται όλη μέρα πίσω από την πόρτα περιμένοντας το αφεντικό του να γυρίσει από τη δουλειά!  

    Τα πράγματα όμως θα αλλάξουν, όταν στο σπίτι θα έρθει ο Duke, ένα ακατάστατο σκυλί με το οποίο θα πρέπει να αφήσουν τις διαφωνίες τους στην άκρη όταν θα μάθουν πως ένα λαγουδάκι, συγκεντρώνει στρατό για να πάρει επιτεθεί στα ζωάκια σπιτιών και στα αφεντικά τους. 

    Γέλιο μέχρι δακρύων με το trailer, όταν βλέπουμε ότι όλα τα ζώα δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό μόλις το αφεντικό κλείσει την πόρτα πίσω του! 
    Προσωπικό μου αγαπημένο, το Κανίς μεταλλάς στο τέλος του trailer. 

    Δυστυχώς όμως θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά γιατί η ταινία βγαίνει στις αίθουσες του χρόνου το καλοκαίρι!


    Υπομονή μέχρι τότε!

    Νάσος Ζώτης.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Secret Life of Pets teaser trailer: Το κανίς-μεταλλάς, από τους δημιουργούς των Minions! Rating: 5 Reviewed By: Nassos Zotis
    Scroll to Top