F Πάρτε στα σοβαρά την spin off σειρά Fear the Walking Dead... - FilmBoy Πάρτε στα σοβαρά την spin off σειρά Fear the Walking Dead... - FilmBoy
  • Latest News

    Πάρτε στα σοβαρά την spin off σειρά Fear the Walking Dead...


    Τα καλά νέα έφτασαν επιτέλους. 
    Το δίκτυο AMC, υπεύθυνο για το μεγαλείο που είναι το The Walking Dead (fanboy, το ξέρω), ανέλαβε την παραγωγή δύο κύκλων του νέου spin off που θα βασιστεί και αυτό στο σύμπαν που δημιούργησε ο Robert Kirkman στο διάσημο πια κόμικ του.

    O τίτλος της νέας σειράς, όπως αποκάλυψε στο twitter o Kirkman θα είναι «Fear the Walking Dead”. 
    Όχι και ο πιο πρωτότυπος τίτλος, είναι η αλήθεια. 

    Η σειρά θα είναι prequel του The Walking Dead, στο οποίο θα δούμε το ξέσπασμα του Zombie Αpocalypse στη Δυτική Όχθη των Ηνωμένων Πολιτειών. 


    «Παίρνουμε πολύ στα σοβαρά τη δημιουργία αυτής της συνοδευτικής σειράς του αρχικού σύμπαντος του The Walking Dead”   δήλωσε ο Kirkman, και συνέχισε  “από την αρχή του The Walking Dead μας ρωτούσαν τι συμβαίνει σε άλλα μέρη κατά το zombie apocalypse. 
    Με αυτή τη σειρά θα το ανακαλύψουμε».

    Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά θα έχουν οι Cliff Curtis (A Thousand Words), Kim Dickens (Gone Girl), Frank Dillane (Papadopoulos & Sons) και η Alicia Debnam Carey (Into the Storm). 

    Ο πρώτος κύκλος θα αποτελείται από 6 ωριαία επεισόδια και η πρεμιέρα του θα γίνει στα τέλη του καλοκαιριού.

    Περιμένοντας να δω το φινάλε του καταπληκτικού πέμπτου κύκλου του The Walking Dead, δεν μπορώ να μην νιώσω μια κάποια ανυπομονησία για τη νέα σειρά. 
    Μερικά zombies παραπάνω ποτέ δεν πείραξαν κανέναν. 

    Τώρα, προς την ουσία του πράγματος, αν η σειρά αποδειχτεί μια κακή αντιγραφή του TWD, ή αν θα έχει κάτι πραγματικά φρέσκο και πρωτότυπο να προσφέρει, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι, για να το διαπιστώσουμε.

    Αναδημοσίευση από Horrorant.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πάρτε στα σοβαρά την spin off σειρά Fear the Walking Dead... Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top