F Furious 7 trailer: Υπόσχεσαι πως είναι το τελευταίο, Vin; - FilmBoy Furious 7 trailer: Υπόσχεσαι πως είναι το τελευταίο, Vin; - FilmBoy
  • Latest News

    Furious 7 trailer: Υπόσχεσαι πως είναι το τελευταίο, Vin;


    'One Last Ride', λέει ο Mr. Vin Diesel με φωνή μπάσα, γεμάτη εμπειρία από βαθυστόχαστες ατάκες ...και ίσως να αναρωτιόμαστε και εμείς με τη σειρά μας, λες και να είναι η τελευταία;

    Το πρώτο trailer της έβδομης στη σειρά ταινίας του Fast and Furious franchise με τίτλο Furious 7 είναι εδώ! 

    Με δράση που αγγίζει την υπερβολή, slow motion, πολλά πλάνα, και RnB μουσική! 

    Ως σωστό trailer δεν μας λέει και πολλά για την υπόθεση, παρά μόνο ότι ο αδελφός του χαμένου Owen Shaw (Luke Evans) από την προηγούμενη ταινία Fast & Furious 6, Ian Shaw (Jason Statham) είναι υπεύθυνος - άκουσον άκουσον - για τον θάνατο του Han που συνέβη κάτι χρόνια πριν στο Tokyo Drift, την τρίτη κατά σειρά ταινία, και ζητάει εκδίκηση. 

    Μπερδευτήκατε; 
    ΟΚ προφανώς οι παραγωγοί είδαν την κότα με τα χρυσά αυγά και έβαλαν τους σεναριογράφους να συνδέουν γεγονότα για να σταθούν όσο περισσότερες ταινίες γίνεται!

    Στην σκηνοθετική καρέκλα ο James Wan, ο οποίος μας έχει συνηθίσει σε άλλου τύπου ταινίες όπως το SAW και το The Conjuring, αλλά που κατά τη γνώμη μου θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τις δυνάμεις του σε μια fast action movie.

    Νέες προσθήκες στην ταινία ο Jason Statham, όπως ανέφερα πιο πάνω καθώς και ο Kurt Russell.

    Το trailer τελειώνει με ένα πλάνο του αδικοχαμένου Paul Walker, ο οποίος δεν κατάφερε να τελειώσει την ταινία αυτή, και έτσι τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν από τους αδελφούς του, Cody & Caleb Walker.

    Και καλά γκάζια.


    Νάσος Ζώτης.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Furious 7 trailer: Υπόσχεσαι πως είναι το τελευταίο, Vin; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top