F Rise of the Legend trailer: Το νέο kung fu έπος από την Κίνα - FilmBoy Rise of the Legend trailer: Το νέο kung fu έπος από την Κίνα - FilmBoy
  • Latest News

    Rise of the Legend trailer: Το νέο kung fu έπος από την Κίνα


    Απο τη Κίνα με αγάπη, έρχεται το νέο βιογραφικό kung fu έπος Rise of the Legend.

    Ένας χαρακτήρας που τόσο αγαπάνε οι Ασιάτες, πραγματικό πρόσωπο ο Wong Fei Hung μετρ της φυσικής και των πολεμικών τεχνών και πρωτεργάτης στην επανάσταση της εποχής του.

    Στη συγκεκριμένη ταινία το βάρος έχει δωθεί στη νεανική του ηλικία.

    Τον ενσαρκώνει ο Εddie Peng, ενώ στο ρόλο του μέντορά του βρίσκεται η γνωστή 'φάτσα' Sammo Hung (οι λάτρεις του είδους τον ξέρουν με άπειρες ταινίες στο ενεργητικό του) και περίσσιο ταλέντο σε διάφορες τεχνικές μάχης.


    Ο Corey Yen στο τιμόνι του action director (τίτλος που πάντα παίζει ρόλο σε τέτοιου είδος φιλμογραφία) έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του.

    Το trailer είναι λιτό και περιεκτικό με μια ακριβή αναπαράσταση της εποχής, και τον χαρακτήρα να γαλουχείται μέσα απ το έκρυθμο κλίμα και τις οδηγίες του μέντορα του.

    Δε λειπουν οι bad-ass σκηνές όπου ο ήρωας τα βάζει μόνος του με 126 άτομα (στο περίπου), και κάποιοι ανοιχτοί λογαριασμοί που λύνονται μέσω της κλωτσοπατινάδας!

    Στο ύφος του True Legend και του Fearless (Jet Li), πάνω κάτω ξέρουμε τι θα δούμε, αλλα δε χορταίνουμε όταν βλέπουμε ταινίες με μεράκι και ρεαλισμό και σεβασμό πάνω στο τεράστιο φάσμα των martial arts.

    Noέμβριος η επίσημη πρεμέρα στη Κίνα ...δε ξέρω βέβαια κατα πόσο μας αφορά στα μέρη μας - άλλωστε ξεκινάει το Μπρούσκο και το Dancing with the Stars.


    Μίλτος Παπατριανταφύλλου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Rise of the Legend trailer: Το νέο kung fu έπος από την Κίνα Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top