F The Interview trailer: Δολοφονήστε τον πρόεδρο της Β.Κορέας! - FilmBoy The Interview trailer: Δολοφονήστε τον πρόεδρο της Β.Κορέας! - FilmBoy
  • Latest News

    The Interview trailer: Δολοφονήστε τον πρόεδρο της Β.Κορέας!


    Κάποιοι θεωρούσαν την κωμωδία The Interview μία από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, και όσοι δείτε το trailer που μόλις κυκλοφόρησε θα συμφωνήσετε μαζί τους …εκτός αν έχετε κι εσείς την ίδια απαξιωτική γνώμη με μένα, για τον ηθοποιό James Franco.

    Η νέα ξέφρενη (λέγε με και πρόστυχη, ακόμα και με πολιτική σημασία) κωμωδία The Interview είναι γραμμένη και σκηνοθετημένη από το δίδυμο του This Is The End, Seth Rogen και Evan Goldberg.

    Ο James Franco παίζει τον όμορφο παρουσιαστή του talk show "Skylark Tonight" και ο Rogen τον παραγωγό του.

    Χωρίς να το πολυκαταλάβουν, στέλνονται από την CIA στη Β.Κορέα για να δολοφονήσουν τον ηγέτη της χώρας (ναι, αυτόν τον τρελό γιο του θεότρελου Kim Jong-il που πέθανε το 2011), με το πρόσχημα μιας τηλεοπτικής συνέντευξης.

    Όσοι βιαστείτε να κρίνετε σκληρά το Hollywood που κάνει μια ταινία γελοιοποιώντας έναν εν ζωή πρόεδρο άλλης χώρας (έστω κι αν αυτός τα καταφέρνει μια χαρά και από μόνος του), να σας θυμήσω ότι το ίδιο Hollywood τόλμησε και έκανε ταινία για την επιτυχής δολοφονία του εν ενεργεία Προέδρου των ΗΠΑ!

    Η Columbia Pictures θα βγάλει την ταινία στους κινηματογράφους τα Χριστούγεννα.
    Δείτε το trailer και πείτε μας τη γνώμη σας.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Interview trailer: Δολοφονήστε τον πρόεδρο της Β.Κορέας! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top