F Η σειρά Παντρεμένοι με Παιδιά οδεύει προς την μεγάλη οθόνη! - FilmBoy Η σειρά Παντρεμένοι με Παιδιά οδεύει προς την μεγάλη οθόνη! - FilmBoy
  • Latest News

    Η σειρά Παντρεμένοι με Παιδιά οδεύει προς την μεγάλη οθόνη!


    Όπως όλα δείχνουν πως ένα spinoff της λατρεμένης σειράς Married… With Children θα κάνει την εμφάνισή του στις αμερικανικές οθόνες. 

    Τα νέα γεμίζουν χαρά τους αναρίθμητους φαν της αγαπημένης οικογενειακής κωμωδίας, αλλά και ενδοιασμούς για το αποτέλεσμα μιας σειράς που αποτελούσε συντροφιά μας για πάρα πολλά χρόνια.
     

    Το Παντρεμένοι με Παιδιά προβλήθηκε τη δεκαετία 1987-1997 με μεγάλη επιτυχία και έμεινε στις καρδιές πολλών μέχρι και τις μέρες μας. 

    Η σύγχρονη συνέχειά του θα επικεντρώνεται στη ζωή του γιου Bud Bundy (Dave Faustino) και στις ψυχαναγκαστικές συνήθειές του.
     

    Σύμφωνα με το κανάλι E!, κανένα τηλεοπτικό δίκτυο δεν έχει συμφωνήσει, ενώ δεν έχουν καν «κλείσει» σεναριογράφους και παραγωγούς. 

    Τα ονόματα των τωρινών πρωταγωνιστών είναι επίσης αβέβαια, καθώς μέχρι στιγμής, το μόνο σίγουρο είναι ο κεντρικός ήρωας και η συμμετοχή του Faustino.
     

    Η μόδα των σειρών που καθιερώθηκαν το ’80 και το ’90 καλά κρατεί όπως φαίνεται. 
    Πέρα από το Married… With Children του FOX, ανανεώθηκε το spinoff  του Boy Meets World με τίτλο Girl Meets World, ενώ ήδη ετοιμάζεται στα στούντιο της Warner Bros TV η νέα εκδοχή του Full House!
     

    Εμείς περιμένουμε πιο αναλυτικές λεπτομέρειες και περισσότερα νέα για την αναβίωση αυτών των ιστορικών σειρών και ευχόμαστε οι νέες παραγωγές να είναι αντάξιες της αναμονής όλων μας.

    Σοφία Μπαγατέλα.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η σειρά Παντρεμένοι με Παιδιά οδεύει προς την μεγάλη οθόνη! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top