F Ο Deadpool θα έχει την δική του ταινία το 2016! - FilmBoy Ο Deadpool θα έχει την δική του ταινία το 2016! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Deadpool θα έχει την δική του ταινία το 2016!


    Θεωρείται ως ο πλέον αλάνθαστος μισθοφόρος των κόμικς.
    Σχεδόν αθάνατος.
    Θανάσιμος με μαχαίρια, σπαθιά και αυτόματα.
    Φοράει κουκούλα με άσπρα μάτια.
    Τον φωνάζουν «μισθοφόρο με γλώσσα» (σε ελεύθερη μετάφραση, έτσι)…

    Ναι, κυρίες και κύριοι… ο Deadpool!
    Ναι, ναι, αυτός ο ‘γιούχου’ πλακατζής ‘μαχαιράκιας’ που υποδύθηκε με πολύ κέφι ο Ryan Reynolds στο «X-MEN: Wolverine Origins». 


    Ε λοιπόν ήρθε η ώρα για τα μεγάλα νέα:
    Ο Deadpool γίνεται κι επίσημα ταινία!!!
     

    Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η επίσημη κατα-δική του μεταφορά στη μεγάλη οθόνη θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου του 2016.  

    Ο υποψήφιος για το μίνι animation φιλμ «Gopher Broke» πριν εννιά χρόνια, Tim Miller, έχει ήδη ανακοινωθεί για τη σκηνοθεσία ενώ το σενάριο θα γράψουν οι συγγραφείς των Zombieland και G.I. Joe: Retaliation, Rhett Reese και Paul Wernick

    Πάντως, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα φορέσει τη κοκκινωπή κουκούλα, αν και οι πηγές του δημοσιεύματος αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να σηκώσει αυτό το βάρος πάλι ο Reynolds.
     

    Εμένα πάντως μου άρεσε η φιτ, αθλητική κι ευέλικτη κοψιά του Ryan στο ρόλο, άσε που ούτε ‘κρυόμπλαστρος’ είναι στις χιουμοριστικές του ατάκες - αντιθέτως, έχει μια κουλ απάθεια στη φάτσα κάθε φορά που τις ξεστομίζει, κάτι που ταιριάζει με την αστεία χαλαρότητα του Deadpool, ενώ έμφυτα διαθέτει, κρίνοντας από τις κωμωδίες που έχει παίξει μέχρι τώρα, ένα ειρωνικό ύφος χαριτωμένου κωλόπαιδου που δεν παίρνει τίποτα στα σοβαρά – κάτι που πάει ‘γάντι’ με τον αντίστοιχο ήρωα των κόμικς.
     

    Αλλά φυσικά κάθε άποψη δεκτή από εσάς… 

    Πριν εκφέρετε άποψη, δείτε το παρακάτω animated βιντεάκι: είναι ένα βιντεοσκοπημένο test footage προτετοιμασίας, προφανώς για σχετική ταινία με πρωταγωνιστή τον Deadpool, που παρουσιάζει τη σκηνή μιας καταδίωξης. 


    Πολύ χιούμορ, ο ‘Pool κλασικά να μιλά στους θεατές σαν ‘αλανάκος’, λίγο βρισίδι, γελοιωδώς αποτυπωμένη ακραία βία και Ryan Reynolds στη φωνή…

    Πασχάλης Μαντζαρίδης.

     

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Deadpool θα έχει την δική του ταινία το 2016! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top