F Agents of SHIELD (season 2) trailer: Η δεύτερη ευκαιρία της Marvel - FilmBoy Agents of SHIELD (season 2) trailer: Η δεύτερη ευκαιρία της Marvel - FilmBoy
  • Latest News

    Agents of SHIELD (season 2) trailer: Η δεύτερη ευκαιρία της Marvel


    Teaser και φωτο είχαμε για τους Πράκτορες της Ασπίδας, οι οποίοι θέλουν να επιστρέψουν για την δεύτερη ευκαιρία τους και περιμένουν την αποδοχή του κοινού που πέρσι δεν πείστηκε, αλλά τα νούμερα που (ψιλο)ανέβηκαν με το μινι αρκ 7 επεισοδείων που στο τέλος έδεσαν ωραία με τα αποτελέσματα του Captain America: Winter Soldier και με τη βοήθεια μερικών cameo και ανατροπών υποσχέθηκε καλύτερο επίπεδο απο φέτος.

    Το teaser trailer δεν λέει πολλά εκτός του οτι θα δούμε ξανά τον agent Ward ο οποίος αποδείχθηκε πράκτορας της Hydra και έδωσε λίγο ενδιαφέρον με μια σειρά πτώματα που έσπειρε όταν έδειξε τους πραγματικούς του σκοπούς.

    Θα ήθελα να τον ξαναδω, ήταν ένας ενδιαφέρον χαρακτήρας και ο λόγος που μου άρεσε ήταν ότι σε καμία στιγμή δεν έδειξε να αμφιταλαντεύεται. 

    Δεν θέλω να τον δω να προσπαθεί να γίνει καλός. 

    Φυσικά στην ομάδα λείπει πλέον ο ειδικός στο close combat και μάλλον θα τον δούμε στο πρόσωπο της Adrianne Palicki (f*ck yeah!) ως Mockingbird, μια πράκτορα με μεγάλη συμμετοχή στα comics και με σχέσεις με τον Hawkeye, ενώ φήμες, που είναι περισσότερο ελπίδες, ότι θα εμφανιστεί ο Renner στην σειρά κυκλοφορούν αλλά δεν έχουν καμία υπόσταση.

    Το cast για την δεύτερη season ήταν αρκετά μεγάλο, αφού πλέον ο Coulson/Gregg πρέπει να φτιάξει την οργάνωση απο το μηδέν και πολλοί χαρακτήρες θα εμφανιστούν είτε για να βοηθήσουν είτε για να εκμεταλευτούν την κατάσταση.

    Είχαμε πει για το cast στο άρθρο για το San Diego Comic Con.

    Οι προοπτικές είναι καλές για την δεύτερη αυτή season, και αν σκεφτούμε ότι ο Whedon έχει πάνω από έναν λόγους για να βοηθήσει ακόμα πιο πολύ ώστε να πετύχει το πείραμα. 


    Αν εξαιρέσουμε ότι την σειρά την τρέχουν ο αδερφός του και η κουνιάδα του (το οποίο είναι κίνητρο απο μόνο του), η σειρά αποτελεί στοίχημα και για τον ίδιο τον Whedon και τη Marvel.

    Όταν τελείωσε η 1η season (θυμηθείτε το review εδώ) όλοι παραδέχτηκαν οτι υπήρξε έλειψη πλάνου καθώς δεν ήξεραν μέχρι που θα φτάσει η σειρά (πήγε απο το αρχικό σχέδιο των 8 σε 13 και τελικά σε 23).

    Αν αυτό λυθεί, έχουμε μια σφιχτή πλοκή που να έχει αντίκτυπο και στο ενοποιημένο σύμπαν, το οποίο θα το δέσεις με μερικά cameo, τότε αυτή η σειρά δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

    Εσείς θα της δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στους Πράκτορες;


    Τάσος Σαμπάρ.





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Agents of SHIELD (season 2) trailer: Η δεύτερη ευκαιρία της Marvel Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top