F Comic-Con 2014: Τί ξέρουμε για Agents of Shield, Agent Carter και Daredevil - FilmBoy Comic-Con 2014: Τί ξέρουμε για Agents of Shield, Agent Carter και Daredevil - FilmBoy
  • Latest News

    Comic-Con 2014: Τί ξέρουμε για Agents of Shield, Agent Carter και Daredevil


    Πάμε να δούμε και τι νέα μας ήρθαν απο τo SDCC για τις comic σειρές που έρχονται να κάνουν πρεμιέρα ή να συνεχίσουν με την δεύτερη και τρίτη season τους.

    Θα ξεκινήσουμε με την Marvel και τις δύο σειρές που έρχονται απο το ABC και την μία που ετοιμάζεται απο το Netflix.

    Marvel

    Agents of Shield


    Η πρώτη σειρά που εντάσσεται στο ευρύτερο cinematic continuity της Marvel έκανε ένα πολύ άσχημο ξεκίνημα, έφτασε κοντά στην διακοπή, αλλά με ένα mini ark εφτά επεισοδίων που έδενε με το Captain America: Winter Soldier κατάφερε να μας δείξει τους λόγους που υπάρχει, να ανεβάσει τα νούμερα και να ανανεωθεί. 

    Για να κρατήσει όμως αυτό το hype πρέπει να κάνει σοβαρές αλλαγές και προσθήκες.

    Για αρχή νέοι χαρακτήρες έρχονται με την Lucy Lawless που θα παίζει την Isabelle Hartley, μιας βετεράνου agent της SHIELD. 


    Η πρώην Ζήνα είναι ένας χαρακτήρας που μπορεί να δώσει λίγο κύρος και μερικούς φαν στους Agent. 

    Προσωπικά θα ήθελα να την ξαναδώ σε ένα action ρόλο. 
    Όπως και να το κάνουμε είναι ένα πρόσωπο που όρισε τους γυναικείους action χαρακτήρες πριν απο μια δεκαετία και βάλε...

    Ο ηθοποιός Nick Blood θα ενσαρκώσει τον Lance Hunter της Αγγλικής STRIKE, ενω ως villain έρχεται ο  Reed Diamond ως Daniel Whitehall, aka Kraken, ιδρυτικό μέλος της HYDRA. 

    O Kraken είναι γνωστός χαρακτήρας, υπεύθυνος για διακίνηση ανθρώπων, κλοπές και φόνους.

    Επίσης θα μας παρουσιαστεί και η Mockingbird. 

    Στα comics είναι πρώην Avenger και μέλος της SHIELD, που έβρισκε προδότες μέσα στην υπηρεσία. 
    Ήταν επίσης γκόμενα του Hawkeye οπότε άρχισαν οι φήμες για cameo του Jeremy Renner.

    Αν η χημεία είναι καλή και ο Kraken μας βγει λιγότερο fail απο τον "Μάντη" της προηγούμενης season περιμένω μια καλή δεύτερη season απο τους πράκτορες της SHIELD. 


    Αν κάνουν και ένα πέρασμα απο τους Avengers οι μετοχές θα ανέβουν ακόμα πιο πολύ. 


    Agent Carter 


    H Marvel επεκτείνει το σύμπαν με μια σειρά που θα ασχολείται με το δημιουργία του οργανισμού της SHIELD και την μάχη της με την HYDRA. 

    Στο κέντρο θα έχουμε την Carter/Hayley Atwell που μόλις έχει χάσει τον Captain America, τον πατέρα του Tony Stark, Howard/Dominic Cooper και άλλους.

    Η σειρά θα μας βάλει στην ρετρό εποχή του '50 για 8 επεισόδια, ένα νούμερο αρκετά καλό για να δούμε αν οι φαν θα του δώσουν την αναμενόμενη προσοχή.

    Ενδιαφέρον έχει οτι κάποιοι απο τους σκηνοθέτες που θα εργαστούν σε αυτά τα πρώτα οχτώ επεισόδια θα είναι ο Joe Johnston του πρώτου Captain America και οι αδερφοί Russo του δεύτερου


    Ο πρώτος μας έδωσε μια πολύ καλή οπτική της δεκαετίας του '40 στην πρώτη ταινία, ενω οι δεύτεροι την καλύτερη Marvel ταινία μέχρι τώρα, με ένα πολιτικό θρίλερ παλαιάς κοπής.

    Βαρβάτα ονόματα στην σκηνοθεσία, ρετρό διάθεση και Hayley Atwell... εγω θα της δώσω μια ευκαιρία. 



    Daredevil 


    To Daredevil ξεκίνησε τον προηγούμενο μήνα τα γυρίσματα και ο showrunner Steven S. DeKnight μας είπε οτι θα υπάρχει μια σκοτεινή αλα 70's ατμόσφαιρα.

    Το casting θα εκτυλίσσεται στο Hell's Kitchen και στο casting όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν μερικές εβδομάδες θα έχουμε τον Vincent D’Onofrio ως Kingpin.

    Η Rosario Dawson του Sin City θα συμμετάσχει και αυτή σε ρόλο που δεν έχει ανακοινωθεί, ο  Elden Henson θα είναι ο πολύ καλός φίλος του πρωταγωνιστή, Foggy Nelson και ο Peter Shinkoda (Falling Skies) θα παίξει έναν χαρακτήρα ονόματι Hachiro, για τον οποίο δεν έχουμε πολλές πληροφορίες.

    Τέλος τον ρόλο του Matt Murdok/Daredevil έχει ο Charlie Cox, γνωστός απο τον ρόλο του στο Stardust και Broadwalk Empire.

    Απο το Netflix έρχονται επίσης οι Luke Cage, Iron Fist, Jessica Jones και Defenders.


    Ακολουθούν τα νέα από την DC.

    Τάσος Σαμπάρ.
     


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Comic-Con 2014: Τί ξέρουμε για Agents of Shield, Agent Carter και Daredevil Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top