F Tony Jaa και Scott Adkins στο remake του Kickboxer! - FilmBoy Tony Jaa και Scott Adkins στο remake του Kickboxer! - FilmBoy
  • Latest News

    Tony Jaa και Scott Adkins στο remake του Kickboxer!


    Το 1989 ο βέλγος star με τα τεράστια ανοίγματα Jean-Claude Van Damme, μετά την μεγάλη επιτυχία του προηγούμενου χρόνου με το Bloodsport , αυτη τη φορά μας γνωρίζει το κόσμο του Μuay Thai.

    Στο Κιckboxer ο αδερφός του κάνει το λάθος και τα βάζει με τον ανατριχιαστικά αληθοφανή ψυχάκια και κακό της ταινίας, Τοng Po, καταλήγει σε αναπηρικό καροτσάκι, και μετα αναλαμβάνει την εκδίκηση ποιος άλλος;


    Ασχετος με τις πολεμικές τέχνες, καταλήγει να κλωτσάει κορμούς δέντρων, να τον κυνηγάνε σκυλιά και να τον ''τεντώνουν'' σε σημείο που να πονάς εσύ ο ίδιος!

    Όλα αυτά μέρος της προπόνησης του μειλίχιου προπονητή του..
    Η τελική μάχη περιλαμβάνει μπόλικο ξύλο, με σήμα κατατεθέν τα γάντια φτιαγμένα απο σχοινί μες στα γυαλιά.

    Και ως γνωστόν με τη λειψανδρία στα σενάρια ο Ασιατός Stephen Fung ετοιμάζει το remake και υπόσχεται νέες συγκινήσεις, ποιο στιβαρό σενάριο και τις έντονα χορογραφημένες μάχες.

    Τον ρόλο του Τοng Po έχει καπαρώσει ο ''ντουλαπάτος'' Dave Batista, πιο πολύ γνωστός απο το κόσμο που έχει στείλει στο νοσοκομείο μέσω του WWE, με μια μικρή συμμετοχη στο The Man With the Iron Fist αλλα και τις μετοχές του ανεβασμένες μετά το Guardian of the Galaxy.

    Πρωταγωνιστής κατα 99% θα είναι ο Scott Adkins με εμπειρία στις ταινίες του έιδους, με το άστρο του να λάμπει στο Undisputed 2 και 3, και τον κόσμο να γελάει στο εκτρωματικό Ηρακλή.

    Coach του Adkins έχουμε μια ακόμα ενδιαφέρουσα επιλογή..


    Ο Ταυλανδός Tony jaa δε χρειάζεται συστάσεις, αποτελεί φαινόμενο στις πολεμικές τέχνες γνωρίζοντας άριστα καμια 10αριά, κάνει μόνος του ολες τις επικίνδυνες σκηνές και σε σκηνές μάχης είναι απολαυστικός.

    Ο σκηνοθέτης κλείνει το μάτι σε όσους υποστηρίζουν οτι ο Van Damme έχει θέση σ αυτη τη ταινία έστω και ως cameo εμφάνιση.

    Η ταινία είναι ακόμα σε pre production μορφή γι αυτό και δε γνωρίζουμε ακόμα ημερομηνίες ανοίγματος, πάντα όμως εμείς οι fun προσδοκούμε σε μια καλή ταινία αγνού παρθένου ξύλου...


    Μίλτος Παπατριανταφύλλου.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Tony Jaa και Scott Adkins στο remake του Kickboxer! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top